HERNIA

Hernia? Hoe kom ik hier voorgoed vanaf…

Hernia klachten komen helaas steeds vaker voor. Wat wij vaak merken is dat mensen zich helemaal niet echt bewust zijn van de gevolgen hiervan en wat nou precies de oorzaken hiervan zijn. Er zijn verschillende soorten hernia’s, zoals de liesbreuk, de navelbreuk en de littekenbreuk. (zie ook: Wikipedia) Een van de bekendste hernia’s is die van de lendenwervelkolom. Bekend als de hernia in de onderrug. Met deze hernia hebben wij vooral ervaring en veel goede recensies.

Lees meer

Pijn in je onderrug

Pijn in je onderrug? Hoe kom je daar voorgoed vanaf…

Heb je pijn in je onderrug? Wat zijn in de meeste gevallen de oorzaken van rugklachten… En nog belangrijker is de vraag: Wat kan je ertegen doen?

Ruim de helft van de Nederlanders kamt gedurig met rugklachten en slechts 2% onderneemt daadwerkelijk actie. Zonde want in bijna alle gevallen is het gewoon echt niet nodig om voortdurend pijn in de onderrug te hebben.

Lees meer

Krachttraining

Het belang van krachttraining

Mensen benaderen ons steeds vaker en we krijgen ook steeds vaker vragen over krachttraining. Wij hameren er eigenlijk al jaren op. Krachttraining is een must en onmisbaar voor een gezond lichaam. Gelukkig stimuleert de overheid het ook steeds meer en zit het sinds 2018 zelfs ook in de Nederlandse Gezondheidsraad. Maar waarom is Krachttraining nou zo belangrijk en wat gebeurt er met ons lichaam als we dit niet toepassen?

Lees meer

Afvallen met Bodytec

Kan ik afvallen met Bodytec?

Dit is de vraag die mensen ons vaak stellen: Kan ik afvallen met Bodytec en hoeveel trainingen heb ik hiervoor nodig?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Wel kunnen we vertellen dat je veel verbrand met deze korte workout. Hoeveel calorieën je daadwerkelijk verbrand is per persoon heel verschillend. Dit hangt volledig af van je bouw maar krachttraining is de meest effectieve manier van vet verbranden. Niet eens zozeer de workout zelf maar ons lichaam is 48 tot 72 uur aan het herstellen van kracht training waardoor je deze extra calorieën  verbrand. 

Lees meer

Personal Training

Wat is personal training

Afgelopen weekend hebben wij op een beurs gestaan met lokale ondernemers bij ons in Renswoude. Wat ons hier is opgevallen is dat de term Personal training toch voor veel mensen nog een beetje een vaag en grijs gebied is. De vragen die vaak aan bod kwamen zijn: Wat is personal training, wat doe je nou precies als personal trainer en hoe ziet een traject bij jullie er nou precies uit! Lees meer

rugklachten verhelpen met bodytec

Bodytec resultaten en ervaringen

De Bodytec resultaten zijn al vaak merkbaar na 1 training bij mensen die lichamelijke klachten ondervinden. Met name bij rugklachten zijn de klachten vaak al binnen enkele Bodytec trainingen aanzienlijk afgenomen. Hoe komt het nou dat je met een workout van slechts 20 minuten zo snel resultaat hebt?

Lees meer

Snel afvallen

Snel afvallen? Wie wil dat nou niet…

Er zijn ontelbaar veel manieren te bedenken waarmee we snel afvallen. Veel van ons hebben na de feestdagen ook weer enthousiast een nieuwe poging gedaan. Het grootste deel is het in februari alweer vergeten en hebben een excuses gevonden om het nog even uit te stellen. Helaas houdt in Nederland slecht 7% dit op de langere termijn vol.
Lees meer