Wat is Persoonlijke Coaching? En wat doen wij nou precies tijdens deze persoonlijke coaching trajecten?
3 min. leestijd

Wat is Persoonlijke Coaching? En wat doen wij nou precies tijdens deze persoonlijke coaching trajecten?

Persoonlijke coaching is een dienst die we al jaren aanbieden maar helaas toch wat onderbelicht is. We hebben vaak niet echt een idee wat deze persoonlijke coaching nou precies is. Met onze personal training of Bodytec training hebben we hier wel een goed beeld bij en kunnen we een aardig beeld schetsen wat we hiervan kunnen verwachten. Maar wat doen we nu precies met persoonlijke coaching en wat kan je hier nu precies van verwachten

Wat is persoonlijke coaching?

Mensen die wij persoonlijk begeleiden willen een gezond, fit, sterk en energiek lichaam. Wij leren hoe je dit kunt bereiken en vooral hoe je dit zelfstandig op lange termijn kunt behouden. Maar wanneer beschikken we nu over een gezond, fit, sterk en energiek lichaam? Wat is hier allemaal voor nodig en hoe zorgen we er nu voor dat we dit op lange kunnen behouden zonder terug te vallen in oude patronen?

Een belangrijke basis om gezond te leven is uiteraard voldoende beweging en het aanleren van een gezond voedingspatroon.
Met het 90 Day Program leren we alles wat je moet weten om een sterk en slank lichaam te krijgen en doorloop je een succesvol stappenplan waarmee je na 90 dagen fysiek naar een next level gaat…

wat is persoonlijke coaching

Met onze persoonlijke coaching gaan we verder!

Super als het je lukt om gezond te eten en voldoende te bewegen! Maar als je altijd tijd te kort komt en het gevoel hebt dat je 24/7 aan moet staan, je veel stress ervaart en moeite hebt om alle ballen hoog te houden. Kan je dan ECHT gelukkig zijn en in hoeverre leven we dan echt gezond?

Een gezonde leefstijl gaat verder dan voldoende beweging en gezond eten. We gaan hier met onze persoonlijke coaching een goede balans in creëren. Je gaat vooral leren om te leven in plaats van geleefd te worden en je wordt weer de regisseur van je eigen leven!

Onze persoonlijke coaching is voor mensen die:

  • Het niet voor elkaar krijgen om gezonder te leven en elke keer terugvallen in oude patronen;
  • Graag anders willen leven maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen;
  • Altijd tijd tekort komen en voor hun gevoel altijd geleefd worden;
  • Meer vrijheid zouden willen en weer willen genieten van het leven;

Wat kan je verwachten met onze persoonlijke coaching “Masters Of Thinking”

Met onze persoonlijke coaching halen we je uit de sleur en uit alle hectiek van je huidige manier van leven. We geven we je de nodige inzichten en kennis wat ervoor zal zorgen dat je anders zult gaan denken. Als je anders gaat denken zal je anders gaan handelen en andere keuze gaan maken. Als je anders gaat handelen en andere keuzes gaat maken kan je ook andere resultaten verwachten dan je tot nu toe gewend was. Als je grip krijgt op je eigen brein en je eigen mindset zal je zien dat er niks onmogelijk is. Vandaar dat we ons persoonlijke coaching programma ook Masters Of Thinking noemen!

Wees je er wel van bewust dat we met deze persoonlijke coaching meer van je vragen dan jij ooit van jezelf zult gaan vragen. Want waarom heb je anders een persoonlijke coach nodig! 😉 We gaan je trainen, inspireren, aanmoedigen, uit je comfortzone halen en bovenal observeren in wat je tot nu toe precies tegenhoudt. 

Als we samen een traject starten nemen wij de taak op ons om jou op je gewenste niveau te krijgen.
Desnoods scheuren we je in stukken en lijmen we je weer in elkaar op een manier die wel werkt! 😜

wat is persoonlijke coaching

Tot Slot

Ik hoop dat je zo een beter beeld hebt wat je van onze persoonlijke coaching kunt verwachten. Het is gaaf wat je met personal training en Bodytec training kunt bereiken. Het is super gaaf om mensen hiermee fysiek naar een next level te helpen. Maar mensen anders leren denken en anders leren leven is nodig om te zorgen dat mensen echt veranderen waardoor ze deze resultaten op lange termijn kunnen behouden. 

Door het volgen van een persoonlijk coaching traject zal er veel voor je gaan veranderen en zal je leven er anders uit gaan zien. Je zal concessies moeten doen, verwachten we 100% commitment en moet je bereid zijn om het roer compleet om te gooien. Voordat we met mensen een persoonlijk coaching traject starten, plannen we dan ook altijd eerst een vrijblijvend gesprek in. We screenen hier als het ware of onze personal coaching wel aansluit bij jouw en je wensen en doelen.

Wil jij graag meer te weten komen over onze persoonlijke coaching? Plan dan vrijblijvend een gesprek in waar we samen kunnen brainstormen. ☕️ Of vul hier het contactfomulier in als je hier nog vragen over hebt...

Reactie plaatsen