Herstellen van Corona met Bodytec Training?
2 min. leestijd

Herstellen van Corona met Bodytec Training?

Wist je dat je kan herstellen van Corona met Bodytec training? Corona is momenteel een veel besproken onderwerp. We vergeten het liever maar helaas hebben nog veel mensen last van rest verschijnselen van de Corona.

Vandaar dat we nu dit artikel schrijven want ook wij krijgen veel vragen van mensen die Corona hebben gehad en die vragen zich af of Bodytec training kan bijdragen aan het herstel van Corona.

Met Bodytec werken aan je herstel...

Ja! Bodytec training kan bijdragen aan het herstel van Corona en zorgen voor spieropbouw, energie en vitaliteit! Zonder het lichaam zwaar te belasten of in te spannen.

Het is wel belangrijk om goed helder te hebben welke klachten je hebt en wat is de daadwerkelijke oorzaak van deze klachten. Ben je nog steeds erg moe? Heb je nog steeds veel last van je spieren? Of kom je niet af van je hoofdpijn? En vooral... Is Corona wel de oorzaak van deze klachten.

Wanneer kan ik starten met Bodytec training?

Als je na Corona wilt starten met Bodytec training om je lichaam fysiek weer op het gewenste niveau te krijgen, is het wel belangrijk dat je op het juiste moment begint. Je hoeft niet 100% hersteld te zijn maar wil je weer spiermassa opbouwen, dan is het erg belangrijk om de juiste voedingstoffen binnen te krijgen en voldoende rust te hebben. 20 minuten trainen met Bodytec komt namelijk op hetzelfde neer als 3 uur reguliere krachttraining in de fitness. Het is dus wel van groot belang dat je lichaam goed kan herstellen zodra je het weer gaat belasten. Uiteraard bespreken we dit uitgebreid als we kennismaken en bepalen we op welke intensiteit we de trainingen starten.

Wat kan Bodytec training voor bijdrage leveren tijdens het herstel van Corona?

Bodytec training zorgt voor spieropbouw net als krachttraining in de sportschool. Wat er vaak gebeurt wanneer je ziek bent (in dit geval dus door Corona) is dat je spiermassa in rap tempo afneemt en je je daardoor zwak/slap en niet energiek voelt. Dit wil je weer opbouwen maar dit blijkt met Corona erg lastig te zijn omdat het snel te veel is. Je hebt na Corona nou eenmaal minder zuurstofopname en is je conditie flink afgenomen.

Bij Bodytec is het mogelijk om spieren te trainen terwijl je de hartslag laag kunt houden. Dit is dus een voordeel als je een slechte conditie hebt en/of weinig lucht. Je kan heel rustig gaan opbouwen en je spieren toch goed trainen. Dit is gelijk ook het grootste voordeel. Je traint 20 minuten heef effectief zonder hierna uitgeput te zijn.

Bodytec heeft daarnaast het voordeel dat je geen zware gewichten hoeft te tillen om toch zwaar te kunnen trainen. Heb je naast je restverschijnselen van Corona andere klachten als bijvoorbeeld rug-, knie-, bekkenklachten? Dan kan je alsnog je lichaam trainen zonder het zwaar te belasten. Check wel even de kennis en achtergrond van je trainer als je je bij een Bodytec studio aanmeldt en informeer goed of zij ervaring en kennis hebben in jouw desbetreffende vraag.

herstellen van Corona met Bodytec

Trainen met elektrische weerstand!

Je traint in een speciaal pak met elektroden die de weerstand/impulsen doorgeven. Deze weerstand zorgt voor de spiercontractie waardoor je spieren traint opgebouwd. Je traint  90% van je spiervezels tegelijkertijd wat deze manier van training zo effectief maakt.

Je kan bij ons een gratis proefles volgen om ter ervaren wat Bodytec voor jou kan betekenen. Na deze proefles bespreken we de mogelijkheden en kijken we of jij met Bodytec je gewenste resultaten kunt behalen.

Reactie plaatsen