bodytec

Bodytec Training Renswoude...

17+

Jaar ervaring

225+

Doelen behaald

21.000+

Bodytec sessies

"Bodytec Training"

Wil je wel je lichaam sterk, fit en klachtenvrij houden? Maar zie je jezelf geen uren in de gym sporten? Dan is trainen met Bodytec DE manier om je lichaam fysiek fit en sterk te houden. Met 20 minuten Bodytec training per week houden we fysieke klachten buiten de deur, bouwen we onze spiermassa op en werken we aan een gezonde conditie.

 

Bodytec training is een korte, zeer krachtige en effectieve workout, waarbij elektrische impulsen onze spieren trainen en versterken. Alle spieren, dus ook de dieperliggende die normaal gesproken lastig te trainen zijn.

Doordat je alle spieren tegelijk traint, duurt deze training slechts 20 minuten. Een workout met de Bodytec komt overeen met 3 uur in de gym. Hierdoor creëren we al binnen enkele weken resultaat en besparen we veel tijd.

bodytec

Bodytec bij fysieke klachten

Fysieke klachten zorgen ervoor dat we ons lichaam vaak moeilijk kunnen belasten. Wanneer we ons lichaam moeilijk kunnen belasten, is het bijna onmogelijk om ons lichaam sterk te maken en spieren op te bouwen.

Door middel van Bodytec training kunnen we zonder ons lichaam zwaar te belasten, wél onze spieren versterken en opbouwen. Hierdoor merk je vaak met enkele weken al fysiek vooruitgang en verlichting van fysieke klachten.

Ga altijd persoonlijk van start met Bodytec

Wil je op een efficiënte manier je lichaam fit en sterk houden, gezondheidsklachten verminderen of aansterken van een blessure?

Wat je doel ook is… Wij starten de begeleiding altijd 1:1.

 Hierdoor kunnen we maatwerk leveren. Hierdoor kunnen we elke training persoonlijk maken en volledig afstemmen op je doelen en wensen.
 
bodytec

Ga je toch liever samen de uitdaging aan?

Heb je een goede basis gelegd en heb je voldoende ervaring met Bodytec training? Dan is het ook mogelijk om met 2 personen tegelijk te trainen. Hiermee kunnen we de trainingen uitdagender maken en train je ook voordeliger. Je kan samen met vrienden trainen of wij zoeken een vast persoon waarmee je samen kunt trainen.

Bodytec logo

Uiterlijke effecten door Bodytec training:

 

Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig met elektrische impulsen worden geactiveerd zorgt dit ook voor veel uiterlijke effecten:

 

  • Het verbetert onze stofwisseling
  • Zorgt voor een betere vetverbranding
  • Bevorderd de aanmaak van collageen
  • Verbeterd de doorbloeding van de huid
  • Verminderd cellulitis 
  • Bouwt spieren op wat meer vorm geeft aan ons lichaam


Tarieven Bodytec Training

Trainen met Bodytec kan bij ons wekelijks vanaf 112 euro per maand.

 Omdat wij enkel persoonlijke begeleiding bieden is het lastig om op voorhand te vermelden wat de kosten exact zullen zijn. We starten altijd met een proeftraining en een intake gesprek. Hierna kunnen we de exacte kosten noemen.


Wil jij ervaren wat Bodytec voor jou kan doen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor een proefles en laat je vrijblijvend informeren.

bodytec

Wat zeggen anderen over Bodytec Training

"Mijn rugpijn is eindelijk verholpen"


Ik ben geboren met rugpijn.

Door deze afwijking had ik altijd erg last van mijn rug, gewrichten en spieren.


Door Bodytec merk ik dat mijn rug veel sterker is en ik hierdoor totaal niet meer beperkt ben in het dagelijks leven door deze rugpijn. Daarnaast voel ik me een stuk fitter en energieker waar ik heel blij mee ben.

bodytec
Joyce van Rhee

“Altijd moe, altijd druk en standaard te dik”…


Gisteren heb ik mijn doel gehaald;

ik heb mijn omvang onder de 85 cm, en ik ben er trots op. Maar naast mijn doel, ben ik nu fitter als de laatste 20 jaar, herstel veel sneller als ik moe ben en het allerbelangrijkste;

‘ik voel me gezond’…


Dit ik heb te danken aan de geweldige coaching in combinatie met de Bodytec trainingen...

bodytec
Sandra van Ekris

 "Eindelijk niet meer beperkt door mijn rugpijn"


Ik heb een aantal jaren geleden mijn rug gebroken. Sporten was lastig maar door Bodytec ben ik in de afgelopen tijd met sprongen vooruitgegaan en voel ik mij weer fitter en sterker.

Ook het voedingspatroon heeft mij bewust gemaakt en geholpen. De training is erg kort maar wel intensief. Hierdoor ben niet meer beperkt in het dagelijks leven door mijn rugpijn.

bodytec
Tom Miedema

"Wil jij kennis maken met Miha-Bodytec?
Plan dan een gratis proefles in"...

Kom je graag meer te weten over Bodytec training?

Ga dan via onderstaande knop naar gerelateerde artikelen over EMS...