personal training

   

    

27+

Jaar gezamenlijke ervaring

275+

Doelen behaald

24.000+

Personal training sessies

Personal training Renswoude!

We willen allemaal fysiek fit en slank zijn en beschikken over een getraind lichaam. Maar wil je het ook worden?
Om daadwerkelijk over het lichaam te beschikken waar je trots op kunt zijn, zullen we hier eerst de nodige tijd en energie in moeten investeren. Met onze personal training helpen wij jou om fysiek naar een next level te gaan. Wij weten exact hoe wij jou kunnen motiveren en hoe jij WEL je gewenste resultaten kunt bereiken. 

Onze eerste prioriteit met personal training

Wat je doel ook is, wij gaan samen op zoek naar een trainingsvorm die jij leuk gaat vinden en waarmee jij je doelen zult gaan bereiken. De winst zit hem niet in bepaalde oefeningen of in een hoge trainingsintensiteit. Je zal het vooral leuk moeten gaan vinden om de weg die we inslaan op lange termijn te gaan volhouden. Wij gaan samen op zoek naar een manier die je leuk gaat vinden en waarmee jij je doelen gaat realiseren. 

Alleen op deze manier ga je het volhouden. Sterker nog! Als jij een leefstijl ontwikkelt en een manier van trainen hebt gevonden die je leuk vind... Wil je niet alleen fit, slank en getraind zijn, maar geniet je er ook van om het te worden!

personal training

"Focus on results"

Start je bij ons een personal training traject? Dan focussen we ons volledig op het resultaat. We kunnen je op voorhand nog niet vertellen hoe we dit gaan bereiken. Maar één ding is zeker en dat is dat we een manier vinden om jouw gewenste resultaat te bereiken. We maken het meetbaar zodat we weten waar we mee bezig zijn en we de progressie kunnen meten.

Elk traject is bij ons persoonlijk en zal er compleet anders uitzien. Er zijn veel manieren om je doelen te bereiken en het is onze taak om een manier te vinden die bij jouw past. Hiervoor werken we met een deskundig team van trainers en coaches. Een team dat je helpt om voorgoed af te rekenen met overtuigingen en gewoontes die je in de weg zitten. We zullen je uit je comfortzone halen als dat nodig is en zorgen er samen voor dat je de groei en ontwikkeling zult doormaken die nodig is om je gewenste doelen te realiseren.

personal training

Met onze personal training gaan we een stap verder...

Het is een fantastisch gevoel dat je op een moment je doel bereikt hebt wat je al zo lang voor ogen had. Een doel wat wellicht onhaalbaar leek en waarvoor je enorm veel obstakels hebt moeten overwinnen. 

Maar hier houdt onze begeleiding niet op! Een doel bereiken is namelijk niet het moeilijkste deel van onze personal training. De grootste uitdaging is om deze doelen op lange termijn vol te houden.

De volgende fase:

Hebben we een manier gevonden die jij leuk vind en waarmee jij consequent progressie boekt. Dan komen we in de volgende fase en dat is dat jij gaat leren hoe je je doelen uiteindelijk zonder personal trainer gaat volhouden. We leren je hoe je jouw gezondheid prioriteit geeft. Dragen de nodige tools en kennis over zodat je de weg die we zijn ingeslagen zelfstandig kunt volhouden. En als laatste leren we je hoe je de juiste mindset creëert zodat jij wilt blijven investeren in je lichaam. 


Ons lichaam is ons kostbaarste bezit en met onze personal training willen wij jou de tools en know how overdragen hoe jij voor je lichaam kunt zorgen  en zelfstandig je lichaam optimaal laat functioneren. 

Wat zeggen anderen over onze Personal Training

"Waar we begonnen als wrakken lopen we nu Obstacleruns"


Voordat we begonnen met personal training waren we wrakken, mijn man had een versleten knie en zo'n last van zijn rug dat hij nauwelijks nog kon werken.


Inmiddels hebben we geen beperkingen en geen last van mijn rug meer! We hebben zelf de finish gehaald bij een obstaclerun en sporten is niet meer weg te denken uit onze leefstijl...


     

personal training
Mattijs & Renske de Vries
"Mentale en fysieke transformatie"


Ik ben in totaal ruim 75 kilo afgevallen. De personal training heeft ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal een anders persoon ben geworden.


Ik was een persoon geworden die eerst sporten háátte en nu 5-6 keer per week aan het sporten was. Door aan Strong Viking mee te doen is bij mij de knop echt om gegaan...


 

  

personal training
Rindert Kramer

 "Te weinig energie en 13 kg te zwaar"

Voordat ik met personal training begon was ik al lange tijd geblesseerd aan mijn achillespees, had ik te weinig energie en ook nog eens 13 kg te zwaar.

 

Na 6 maanden bezit ik over een goede conditie, heb ik veel energie, voel me elke dag heel sterk en het belangrijkste, blessure vrij!!! Het is inmiddels mijn nieuwe patroon geworden en heb totaal geen moeite om dit zelfstandig vast te houden...

personal training
Johan Kluts

Onder professionele begeleiding fysiek naar een next level?