personal training

   

    

22+
Jaar ervaring
200+

Doelen behaald

20.000+
Personal training sessies

"Personal Training"

Met personal training begeleiden we jou persoonlijk naar je fysieke doelen. We hebben allemaal wel een doel voor ogen en iedereen wil een gezond, gespierd, slank, fit en energiek lichaam. Er komt veel bij kijken om dit daadwerkelijk te bereiken. Je zal moet beschikken over de nodige kennis, een duidelijk en doordacht plan en de nodige motivatie om deze doelen te realiseren .


Personal Training in Renswoude

Bij Van Schaik Personal Training gaan we verder dan een paar oefeningen en een goede training. Wil je echt resultaat? Dan is er meer nodig dan een wekelijkse personal training sessie. We weten als geen ander hoe we jou gemotiveerd houden en helpen je gedurende de week om zelf de juiste keuzes te maken.


Met onze personal training ga jij sporten leuk vinden!

Een groot voordeel van een personal trainer is dat de afspraak staat! Vooral in het begin is dit belangrijk om in de flow te komen. Wanneer we jouw doel concreet hebben, gaan wij op zoek naar de juiste manier van sporten. Welke manier van bewegen ga jij ECHT leuk vinden en sluit goed aan op je gewenste doelstelling.

We zitten niet vast aan onze privé studio en denken altijd out of the box met onze begeleiding. Met al deze mogelijkheden kunnen wij ons dan ook niet voorstellen dat jij sporten niet leuk gaat vinden. Wij gaan er samen voor zorgen dat sporten en bewegen niet meer weg te denken is binnen jouw leefstijl.

personal training

Leer zelfstandig je resultaat behouden!

Het voornaamste doel van personal training is het realiseren van het gewenste resultaat. Maar wat hebben we aan dit resultaat als we dit niet weten vast te houden?

Met onze begeleiding houden we ons dan ook vooral bezig met het zelfstandig leren behouden van dit resultaat. Je wilt het op den duur ook zonder ons kunnen toch? 

Onze begeleiding gaat dan ook verder dan enkel een uurtje sporten. We combineren dit met de nodige coaching of het volgen van onze online cursussen. We leren je de nodige principes feilloos te beheersen, delen de nodige kennis en creëren de juiste mindset waarmee jij uiteindelijk ook zonder ons je resultaten zult behouden.

personal training

"Outdoor Personal Training"

Wij willen voor iedereen sporten leuk maken. Het grote voordeel van personal training is dat we flexibel kunnen zijn in de begeleiding. Doordat we persoonlijke begeleiding bieden kunnen we maatwerk leveren en de training volledig naar wens aanpassen.

We denken out of the box met onze begeleiding en zitten ook zeker niet vast aan onze persoonlijke gym. We mogen gebruik maken van de faciliteiten van sportclubs in de regio en zijn gedurig te vinden in de mooie rustige natuur gebieden in Renswoude.  

Wat zeggen anderen over onze Personal Training

"Waar we begonnen als wrakken lopen we nu Obstacleruns"


Voordat we begonnen met personal training waren we wrakken, mijn man had een versleten knie en zo'n last van zijn rug dat hij nauwelijks nog kon werken.

Inmiddels hebben we geen beperkingen en geen last van mijn rug meer! We hebben zelf de finish gehaald bij een obstaclerun en sporten is niet meer weg te denken uit onze leefstijl...

personal training
Mattijs & Renske de Vries
"Mentale en fysieke transformatie"


Ik ben in totaal ruim 75 kilo afgevallen. De personal training heeft ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal een anders persoon ben geworden. Ik was een persoon geworden die eerst sporten háátte en nu 5-6 keer per week aan het sporten was. Door aan Strong Viking mee te doen is bij mij de knop echt om gegaan...
personal training
Rindert Kramer

 "Te weinig energie en 13 kg te zwaar"

Voordat ik met personal training begon was ik al lange tijd geblesseerd aan mijn achillespees, had ik te weinig energie en ook nog eens 13 kg te zwaar.

 

Na 6 maanden bezit ik over een goede conditie, heb ik veel energie, voel me elke dag heel sterk en het belangrijkste, blessure vrij!!! Het is inmiddels mijn nieuwe patroon geworden en heb totaal geen moeite om dit zelfstandig vast te houden...

personal training
Johan Kluts

"Wil jij onder professionele begeleiding toewerken naar jouw doelen"?

Maak dan een afspraak met één van onze trainers...