Bodytec resultaten
1 min. leestijd

Bodytec resultaten

De Bodytec resultaten zijn al vaak merkbaar na 1 training bij mensen die lichamelijke klachten ondervinden. Met name bij rugklachten zijn de klachten vaak al binnen enkele Bodytec trainingen aanzienlijk afgenomen. Hoe komt het nou dat je met een work-out van slechts 20 minuten zo snel resultaat hebt?

Hoe komt het dat de Bodytec resultaten zo snel merkbaar zijn!

Wanneer mensen rugklachten, gewrichtsklachten of andere lichamelijke klachten ondervinden, zijn deze mensen vaak ook erg laag belastbaar omdat belasten pijn doet.
De beweging die we moeten maken om het lichaam sterker te maken, kunnen we vaak moeilijk maken, waardoor we eigenlijk ook gelijk vast lopen. Met Bodytec training hoeven we niet met zware gewichten of een ander soort weerstand te werken om de spieren te trainen. Ook hoeven we geen grote bewegingen te maken. Met deze elektronische spierstimulatie kunnen we ons lichaam zwaar en zeer veilig trainen, zonder het verder echt te belasten.

Train alle spieren tegelijkertijd in 20 minuten!

We trainen vanaf de éérste training alle spiervezels in ons lichaam. Normaliter is het pas na enkele maanden mogelijk om alle spiervezels daadwerkelijk te trainen omdat we dit gewoonweg nog niet aankunnen met een ongetraind lichaam.
Met deze full body wor-kout van 20 minuten trainen we dus alle spieren, ook de dieperliggende die normaal moeilijker te trainen zijn. Vanaf training 1 zullen we ook al bezig zijn met spieropbouw en zullen spieren beter gaan samenwerken.

Met Bodytec training kunnen we heel doelgericht trainen. We kunnen per spier groep instellen hoe zwaar de intensiteit is.
Met klachten kunnen we ervoor zorgen om de gewrichten en pezen te ontzien, of juist te belasten. Zo kunnen we er intensieve krachttraining van maken of juist het spier uithoudingsvermogen trainen. Daarnaast kunnen we de doorbloeding stimuleren, waardoor we het bindweefsel aanzienlijk verbeteren.

Bodytec Resultaten

Persoonlijk en doelgericht voor optimale Bodytec resultaten:

Met EMS (Electro Muscle Stimulation) training van Miha Bodytec kunnen we dus bij ieder individu heel specifiek en doelgericht aan de slag.

Bij ons staat resultaat op nummer 1. Wij kiezen dan ook voor persoonlijke begeleiding en kiezen er bewust niet voor om meerdere mensen tegelijkertijd te trainen met de Bodytec. Wanneer je hierin 1:1 wordt begeleid, kunnen we heel specifiek gaan werken aan je doelstelling en kunnen we resultaat garanderen.

Reactie plaatsen