personal training
Ga DIRECT naar het intake formulier!

Welkom bij Van Schaik Personal Training!

Allereerst willen we je welkom heten bij Van Schaik Personal Training.

Je hebt bij ons een intakegesprek of proeftraining ingepland en wilt dus je gezondheid, fysieke gesteldheid of leefstijl verbeteren.

Super dat je deze stap hebt gezet en we willen je bedanken dat je bij ons een vrijblijvend gesprek of proeftraining hebt gepland.

 

Tijdens dit intakegesprek laten wij zien hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten. Uiteraard horen wij ook graag jouw verhaal en kijken we wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

 

We werken bij Van Schaik Personal Training met een vast team en hebben allemaal onze eigen specialisatie. Heb je specifieke vragen? Dan willen we je vragen om dit toe te lichten in onderstaand formulier. Dan kunnen wij je inplannen bij de coach of trainer die je met deze specifieke vraag het beste kan helpen.

Wij willen ons goed voorbereiden op dit gesprek en willen je alvast een paar vragen stellen over je leefstijl. We willen je daarom vragen om onderstaand formulier voor aanvang in te vullen.

 

Wij kijken uit naar dit gesprek!

 

Voor een intakegesprek hoef je verder niks mee te nemen. 

Heb je ook een proeftraining van de Bodytec? Dan willen we je vragen om goed water te drinken voor de training. Neem sport- of andere stevige schoenen mee en een handdoekje. Je krijgt van ons speciale onderkleding te leen en je kan uiteraard gebruik maken van onze douche en kleedruimtes.Leer alvast ons team kennen👊

Wij werken met een vast team. We delen dezelfde passie en werken samen aan 1 gezamenlijke missie...

Kom meer te weten over onze begeleiding

personal training
personal training
personal training
personal training

Onze adresgegevens zijn:

Barneveldsestraat 21
3927 CA Renswoude