coaching

   

    

Kom vrijblijvend kennismaken


10+
Jaar ervaring
75+

Succesvolle coachingstrajecten

1.750+
Coaching sessies

Coaching | "Masters Of Thinking"

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, trainingen en coaching trajecten in verschillende vormen aangeboden. Deze maken nu plaats voor één complete totaaloplossing waarmee jij DE leefstijl gaat creëren waar je altijd al van droomt.

De coaching van Masters Of Thinking is voor iedereen die:

  • Altijd tijd tekort komt en het gevoel heeft altijd geleefd te worden
  • Meer vrijheid zou willen en meer wil genieten van het leven
  • Zijn gezondheid wil verbeteren en hier maar niet aan toe komt
  • Graag anders zou willen leven maar geen idee heeft waar te beginnen
  • Graag meer financiële vrijheid wil creëren 


Coaching

Word weer de regisseur van je eigen leven!

Onze levens worden bepaald door onze gedachtes en gewoontes

We passen ons (vaak onbewust) aan aan de stressvolle maatschappij waarin we compleet worden geleefd. Hierdoor gebruiken we maar een fractie van waartoe we eigenlijk ik staat zijn.

Met Masters Of Thinking word je weer de regisseur van je eigen leven. Met deze coaching leer je vooral je eigen script herschrijven of aanpassen waarmee jij een stempel nalaat op het leven. De leefstijl creëert waar je altijd van droomt, en vooral leert genieten.

Kom vrijblijvend kennismaken ☕️


"Het fundament van Masters Of Thinking"

In onze ogen wordt de kwaliteit van ons leven door 3 dingen bepaald. Deze 3 pijlers vormen het fundament en de structuur tijdens de coaching van Masters Of Thinking. Samen vormen zij de ladder naar een succesvol en vrij bestaan.

Coaching


Misschien denk je van mooi verhaal… Ik zou ook wel wat willen veranderen in mijn leven, werk, relaties gezondheid of financiën. Alleen dat is in mijn situatie vrijwel onmogelijk omdat…..

Uit ervaring weet ik dat je je gedachte positief kunt veranderen. We hebben het ECHT allemaal in ons, alleen is ons nooit geleerd hoe we deze eigenschappen kunnen benutten.

Je bent zelf in staat het verschil te maken in je eigen leven… Tenminste… Als je daar zelf in gelooft! Als je start met het vernieuwen van je manier van denken zal dit er toe leiden dat je actie gaat ondernemen. Elk doel, elke mijlpaal en elk succes is begonnen met één ‘simpele’ gedachte.

Verander je mindset en start vandaag.

"What Can You Expect"?

Veranderingen zijn complex en bij elk individu loopt een veranderingsproces compleet anders. Masters Of Thinking is daarom ook bewust geen standaard coaching model waarin we al deze complexiteit proberen op te vangen.

Het is persoonlijke coaching vol met kennis, regels en principes. We hebben het niet in de boeken geleerd maar ook zelf hebben we deze route afgelegd.

Masters Of Thinking zorgt voor duidelijkheid!

Wel bewandelen we met Masters Of Thinking een vaste route die we door de jaren hebben ontwikkeld. Een soort handleiding die je houvast en duidelijkheid zal geven.

De uitwerking van deze punten zal voor iedereen anders zijn omdat je zelf gaat bepalen hoe jouw leefstijl eruit komt te zien. We zetten je vooral aan het denken en leren je om je brein en mindset optimaal te benutten. Hierdoor zal je uit jezelf de juiste keuzes gaan maken en jouw eigen route uitzetten naar je persoonlijke doelen.


Als je denkt dat je iets kunt, of juist denkt dat je iets niet kunt maakt niet uit. In beide gevallen zal je namelijk altijd gelijk hebben.
Masters of Thinking maakt het voor iedereen mogelijk om een gezond en energiek lichaam te creëren. Je gaat leren hoe je met een andere manier van denken vrijheid zult creëren.
En zullen we met een paar eenvoudige stappen een weg creëren naar financiële onafhankelijkheid.

Coaching

Waarom Masters Of Thinking?

Masters Of Thinking is iets wat je wellicht niet snel verwacht onder Van Schaik Personal Training. Word aan gewerkt;)…

Waar we ooit begonnen met personal training. Is het stuk bewegen slechts een belangrijk onderdeel van onze begeleiding.


Onze missie is mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en het najagen van hun dromen. We zien hierdoor levens van mensen compleet veranderen. Deze veranderingen zullen nooit plaatsvinden met enkel een uurtje beweging per week.

De Coaching van Masters Of Thinking gaat verder dan begeleiding voor fysiek resultaat. Met de coaching van Masters Of Thinking geven we je de nodige inzichten en leren we principes die je anders leren denken. Hierdoor komen veranderingen uit jezelf wat zorgt voor financiële onafhankelijkheid en de route is naar onze vrijheid.

Kom vrijblijvend een uurtje sparren...
Coaching

Albert van Schaik

Coach Masters Of Thinking

"Mijn eigen verhaal"


Ik was (ben) geen haar beter dan jij!

Na mijn VMBO ben ik gaan werken als timmerman in de bouw. Mijn ontbijt bestond uit koffie, Redbull een saucijzenbroodje en zware shag. De weekenden begonnen bij mij al op donderdag en bestonden uit feesten en festivals. De doordeweekse dagen waren gezond vergeleken bij de weekenden.


Waar het voor mij begon...

Ik heb een zwakke rug, liep helemaal voorovergebogen en had daardoor dezelfde houding als mijn oma. Hierdoor werd mijn werk in de bouw ook steeds lastiger. Daarentegen was ik (op 21-jarige leeftijd) wel jaloers op het energielevel van mijn oma🤫! Dus ik besloot dat het roer om moest. Ik wilde een gezond lichaam en ik hechte toen al erg veel waarde aan mijn vrijheid. Mijn doel was het creëren van een gezond fit en klachtenvrij lichaam en dat ik na mijn 40e NOOIT meer te hoef te werken.


Inmiddels zijn we 10 jaar verder en heb ik meerdere opleidingen gevolgd, tientallen cursussen en bijscholingen gedaan, honderden boeken gelezen en ook zelf een coach in de hand genomen. Ik kan mezelf inmiddels zeker fit, energiek en gezond noemen. Ik loop er niet mee te koop maar kan je zeggen dat ruim voor mijn 40e financieel onafhankelijk ben en kan genieten van mijn vrijheid 🏁.


De reden dan ik Masters Of Thinking heb ontwikkeld

Als ik 10 jaar geleden wist wat ik nu weet had ik het compleet anders aangepakt en was het me waarschijnlijk binnen enkele jaren gelukt om mijn doelen te halen. Het blijkt namelijk helemaal niet moeilijk te zijn om financieel vrij te worden en vrijheid te creëren. Sterker nog… Wanneer je de juiste mindset creëert en op een andere manier leert denken is het voor iedereen mogelijk om fysiek en finanieel gezond te zijn.

Dit hele proces heeft mij gemotiveerd om andere mensen dit ook te leren. Hiervoor heb ik door de jaren heen een duidelijk overzichtelijk concept ontwikkeld waarin ik jou ook ga meenemen en zal coachen tijdens deze reis.


Dit concept is Masters Of Thinking geworden.

Een coachingstraject met een overzichtelijke en eenvoudige handleiding die dromen waarmaakt en voornemens veranderd in resultaat.


"Mijn doel en missie is 1000 mensen te helpen met een gezond, vrij en financieel onafhankelijk leven. Ik stop hier al mijn ziel en zaligheid in dit is mijn drijfveer wat mij echt gelukkig maakt". 

"Ik ga graag met je in gesprek"...

Ik werk en omring me alleen met mensen waar ik energie van krijg. Mensen die mij verder kunnen helpen of waarvan ik ben overtuigd dat ik hun verder kan helpen.

Voordat we een coaching traject starten van Masters Of Thinking plannen we altijd vrijblijvend gesprek. Je kan hier al je vragen stellen en na een uurtje sparren weten we of jij geschikt bent voor Masters Of Thinking.

Ow en nog 1 ding… Zet jij je voor 100% in dan durf ik resultaat te garanderen. Mocht Masters Of Thinking je niet de gewenste resultaten leveren? Dan is dit hele traject geheel kosteloos.

Kom jij vrijblijvend op gesprek? ☕️

arrow_drop_up arrow_drop_down