GEZONDE LEEFSTIJL

  

"Een persoonlijk en eenvoudig programma voor een slank, energiek en gezond lichaam"    

Schrijf je DIRECT in
GEZONDE LEEFSTIJL

"Een persoonlijk en eenvoudig programma voor een slank, energiek en gezond lichaam"    

Schrijf je DIRECT in


6+
Jaar de basis van ons succes
400+

Doelen gerealiseerd 

88%

Behaald zijn doelen met dit programma

My Own Program 

"Creëer binnen 2 maanden een fit, energiek en slanker lichaam en leer dit op lange termijn vol te houden"

Elk dieet werkt! En in theorie is afvallen vrij simpel... Krijg minder calorieën binnen dan je dagelijks verbrand en we vallen af. Toch krijgen maar weinig mensen het voor elkaar om het gewenste gewicht te behouden, gezonder te leven of ons energielever omhoog te krijgen.

Hoe komt het dat iets wat in theorie zo makkelijk lijkt, in de praktijk zo moeilijk blijkt te zijn?
Met deze vraag houden wij ons al ruim 10 jaar dagelijks bezig. En als we de resultaten zien kunnen we garanderen dat we de oplossing gevonden hebben. 

No Cure No pay...

Deze oplossing hebben we omgezet in een duidelijke en begrijpelijk programma met de naam My Own Program.
Wij hanteren een No cure No Pay garantie op dit programma. Wanneer je de lessen volgt in dit programma en je behaalt niet het gewenste resultaat! Dan geven wij je de inschrijfkosten weer terug...


Tussen de 6 en 8 weken sluit je My Own Program af met als gevolg een fit, energiek en slanker lichaam. Je leert hier om jezelf een gezonde leefstijl aan te leren die je WEL zult gaan volhouden. Uiteraard bieden wij je hier de support die je nodig hebt.

“85% van onze klachten zijn leefstijl gerelateerd” 

Wat je doelen ook zijn… Met My Own Program creëer je een gezond, fit en energiek lichaam. We zullen veel essentiële kennis delen en je zult veel eenvoudige basisprincipes gaan leren tijdens dit My Own Program die compleet nieuw voor je zullen zijn? Hierdoor pakken we dus 85% van onze klachten bij de kern aan en zullen leefstijl gerelateerde klachten zo ver als mogelijk verdwijnen. 

Schrijf je DIRECT in

Het fundament van My Own Program

GEZONDE LEEFSTIJL

Als je een spectaculair programma verwacht dan moeten we je teleurstellen. Het is geen programma waar we snel enorme resultaten beloven.
We gaan niet voor een quick fix! We gaan tijdens My Own Program voor blijvend resultaat en focussen ons volledig op jouw gezondheid. Wat we wel kunnen beloven is dat jij resultaat gaat creëren en weet te behouden op lange termijn.


Het is een eenvoudig maar overzichtelijk en duidelijk programma. Een programma waarin je anders leert denken, leert hoe je WEL voor je lichaam moet zorgen en exact leert wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.
We houden dit programma bewust eenvoudig! Deze eenvoud is de sleutel voor blijvend resultaat...

#Mindset

Wil jij iets veranderen en verbeteren? Dan zal je vooral naar je gedrag moeten gaan kijken. Het zijn namelijk niet de omstandigheden die ons in bepaalde situaties brengen. Het is ons gedrag en hoe we met de dingen omgaan. Maar hoe zorg je nou voor deze verandering? Wat moet er gebeuren om patronen te doorbreken en hoe zorg je ervoor dat het je deze keer wel lukt jouw doelen te halen...

Je zal de dingen anders moeten gaan doen dan je nu gewend bent. We zullen dan ook veel met onze mindset en ons gedrag bezig zijn. Het is ons gedrag en het zijn onze gewoontes die ervoor zorgen dat ons lichaam uit balans raakt. Tijdens dit veranderproces zorgen we dat je gemotiveerd blijft en dat het geen strijd meer is om doelen na te streven. My Own Program zorgt ervoor dat dit traject steeds leuker, interessanter en makkelijker zal worden.

#Beweging 

Een lichaam heeft beweging nodig om goed te blijven functioneren. Ons spierstelsel, skelet, organen, hersenen en vasculaire systeem kunnen alleen gezond blijven functioneren als we ons lichaam voorzien van de nodige inspanning. 

Dat beweging essentieel is voor een gezonde leefstijl is je al wel bekend. Maar wat heb je dan precies nodig aan beweging? Waar moeten we op letten? En vooral ook... Hoe maken we bewegen leuk en houden we het WEL vol…

#Voeding

Onze voeding is de brandstof van ons lichaam. Elke cel in ons lichaam is opgebouwd uit voedingstoffen. We kunnen dus stellen dat onze voeding bepaald hoe onze cellen uiteindelijk worden opgebouwd, en de kwaliteit van onze cellen bepalen uiteindelijk hoe we functioneren.  

Wil je meer spiermassa, afvallen, meer energie of afrekenen met vage pijntjes? Wat je doelen ook zijn... Je gaat dit NOOIT bereiken zonder je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. 

Voeding is de basis voor een gezonde leefstijl en hier besteden we dan ook veel aandacht aan tijdens My Own Program. 

GEZONDE LEEFSTIJL

Waarom My Own Program?

Wat maakt My Own Program zo succesvol en hoe komen we aan zo’n belachelijk hoog slagingspercentage met zo’n eenvoudig programma? 

___

Het antwoord op deze vraag is: We houden het altijd persoonlijk, je volgt het programma op je eigen manier, op je eigen tempo, en je vormt volledig je eigen route. Er is namelijk niet één hetzelfde plan dat voor iedereen zal gaan werken. Met de principes die je gaat leren en de kennis die we overdragen zal je onder onze begeleiding uiteindelijk je eigen route volgen.

Daarnaast focussen we ten alle tijden op gezondheid. Wanneer we alle peilers op gebied van voeding, beweging en herstel goed leren afstemmen, pakken we de oorzaak en de kern van onze problemen aan om er vervolgens definitief mee af te rekenen.


My Own Program zal je leefstijl voorgoed veranderen...


Je gaat anders tegen dingen aankijken waardoor je anders gaat denken.
Deze nieuwe manier van denken zorgt ervoor dat je ook echt zelf wilt veranderen en elke verandering volledig uit jezelf komt. 

GEZONDE LEEFSTIJL

What Can You Expect...

Wil je een gezonde leefstijl aanleren?

Dan kunnen wij je garanderen dat je dit met My Own Program zeker gaat lukken.
De volgende onderwerpen komen aan bod:


 • Screening en indicatiestelling
 • Motivatie
 • Creëer een winnaarsmentaliteit en de juiste mindset
 • Brandstof van ons lichaam
 • Rust en herstel
 • Beweging
 • Creëer jouw eigen persoonlijke doel
 • Ontwikkel een realistisch plan       
 • Jouw persoonlijke route naar resultaat


Je sluit My Own Program af met een realistisch doel en een helder plan waarmee je het gewenste resultaat zult gaan boeken.

Uiteraard kan je rekenen op onze persoonlijke support en helpen wij je daar waar nodig.

Wat zeggen anderen over My Own Program...

"My Own Program werkt enorm motiverend"


Ik werd helemaal blij van alle nieuwe dingen die ik leerde over voeding, rust en ontspanning. En nog steeds leer ik. Is er een dip? Je kunt áltijd terecht. Mail, app, kom langs.. Dan wordt er tijd genomen om te kijken waar op dat moment de ‘schoen wringt‘. Je bent gewoon wie je bent!! Ik voel me totaal geaccepteerd, en dat vind ik ontzettend waardevol! 

 

Er is veel verandert voor mij.

In de super positieve zin. Ik voel me heel gelukkig, fit, energiek, ik verlies cm en gewicht. Dit programma werkt door in alles wat je doet. Het geeft veel positieve energie. Het wordt een totaal persoonlijk programma! Prachtig! 

GEZONDE LEEFSTIJL
Rinnie Thomassen

"Mijn succes na deelname aan My Own Program"


Mijn energie peil is ontzettend gestegen waar ik ook profijt bij heb met mijn werk. Voel me heerlijk en ook mijn lichamelijke klachten (pijntjes in gewrichten/lusteloosheid) zijn vrijwel weg.


We zijn nu 3 maanden op weg en inmiddels is het al helemaal een leefstijl geworden.

Ik fiets nu +/- 100 tot 150 km per week (had hiervoor moeite om naar de snackbar te fietsen). Ik ben ongeveer 10 kilo en 12 cm in omtrek kwijt en voel me heerlijk.

Het kost me ook totaal geen moeite om het vol te houden.

GEZONDE LEEFSTIJL
John Vink

"Het was een geweldige tijd bij jullie in de praktijk"


Toen ik van start ging met deze begeleiding was ik geblesseerd aan mijn achillespees, had ik te weinig energie en was 13 kg te zwaar.


My Own Program was een mooi leerproces vol veranderingen. Vooral in mijn eetpatroon, structuur, krachttraining en conditie training. De kilo’s vlogen er af en de energie nam toe. Met het hoogte punt finishen bij de Vikingrun!! 💪


Inmiddels beschik ik over een goede conditie veel meer energie en voel me elke dag heel sterk en het belangrijkste blessure vrij!!!  


Het is inmiddels mijn nieuwe patroon geworden en heb totaal geen moeite om dit zelfstandig vast te houden...

GEZONDE LEEFSTIJL
Johan Kluts

Zet de eerste stap naar een gezond, slank en energiek lichaam!

My Own Program Online

497,-
397,-
Of betaal in termijnen
 • onbeperkt toegang tot onze E-learning omgeving
 • Trainingen volgen in onze mobile app
 • 6 maanden online support via app, mail of telefoon
 • Toegang tot onze online community  
 • Geen resultaat geld terug garantie
 • Mogelijkheid om extra (online) consulten in te plannen
 • Persoonlijke afsluiting met je coach  


My Own Program Offline

997,-

Of betaal in termijnen

 • onbeperkt toegang tot onze E-learning omgeving
 • Trainingen volgen in onze mobile app
 • 6 maanden online support via app, mail of telefoon
 • Toegang tot ons community forum 
  • Niet goed geld terug garantie
 • 10 consulten met je eigen coach
 • Wegen meten en monitoren van de vooruitgang
 • Werk je programma uit in je eigen online werkboek

Stel hier al je vragen over My Own Program...