Algemene voorwaarden Van Schaik Personal Training

Start jij een traject bij Van Schaik Personal Training?
Dan zijn dit de voorwaarden die aan dit traject verbonden zijn...


 • OPZEGTERMIJN VAN 24 UUR

Afspraken kunnen kosteloos worden verplaatst tot 24 uur van tevoren.
Geef je afmelding altijd even door per mail, app of telefoon. We zullen dan altijd proberen of we alsnog de afspraak dezelfde week kunnen inhalen zonder hier extra kosten voor te rekenen.


 • ZELF AFSPRAKEN WIJZIGEN VIA ONLINEAFSPRAKEN.NL
  Je kan je afspraken zelf wijzigen via ons online systeem en in de app. Je krijgt hierover instructies per mail bij het inleveren van je abonnement-formulier.


 • WIJ WERKEN MET EEN VAST MAANDBEDRAG
  Reserveer jij wekelijks een vaste plek in onze agenda? Dan rekenen wij een vast bedrag per maand. We gaan er met dit vaste bedrag al vanuit dat je 1 maand per jaar zult gaan missen. Is dit voor jou niet haalbaar, of heb je niet de mogelijkheid om wekelijks op een vast moment te trainen? Dan kan je er voor kiezen geen vaste plek te reserveren en kan je wekelijks bekijken welke momenten beschikbaar zijn


 • WIJ WERKEN MET KALENDERMAANDEN
  Wij incasseren  volledige kalendermaanden. We zullen je eerste maand dus verrekenen tot de eerste van de volgende maand en vervolgens loopt je abonnement vanaf de 1e tot de 1e van de maand.


 • JE GAAT EEN COMMITMENT AAN VAN 3 MAANDEN
  Wanneer we samen een traject starten ga je een commitment aan van 3 maanden met Van Schaik Personal Training. Mochten er onverwachte dingen voorvallen waardoor beide partijen het beter vinden om binnen deze 3 maanden te stoppen dan is dat uiteraard mogelijk. 


 • OPZEGGEN
  Na deze 3 maanden evalueren we de afgelopen periode en maken we in overleg eventuele nieuwe plannen en doelen. Na deze 3 maanden is onze begeleiding maandelijks opzegbaar.

Uiteraard maken we met blessures, privé omstandigheden of andere ingrijpende dingen een uitzondering


 • EXTRA TRAININGEN INBOEKEN
  Wil je vaker trainen dan dat je abonnement toelaat? Dan kan dit.
  Je kan dit via Online afspraken inboeken als losse les.

Haal je een duo training in en is er geen andere duo partner? Dan wordt er 10 euro extra in rekening gebracht.