SPORTEN MET EEN PERSONAL TRAINER
Bodytec renswoude

Hoe tevreden ben jij over onze begeleiding?

Allereerst willen we je bedanken voor je vertrouwen en dat je samen met ons dit traject doorlopen bent. Wanneer wij een persoonlijk traject afsluiten horen we graag hoe jij dit ervaren hebt.

We willen je daarom vragen om kort deze vragenlijst in te vullen. Met deze feedback kunnen wij onze begeleiding verbeteren dus wees vooral eerlijk in je antwoorden :)


4.8 uit 253 beoordelingen...

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️


Na enkele jaren terug geopereerd te zijn aan een acute hernia bleef ik rugpijn houden. Deze pijn was continu aanwezig.


Met deze methode merkte ik na enkele weken al vermindering van de constante pijn. Nu kan ik zelfs zeggen dat ik bijna pijnvrij ben en niet meer word beperkt door rugpijn.
PIJN IN ONDERRUG
Berend van de Weerd
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Al jaren loop ik bij  allerlei therapeuten om mijn rugklachten dragelijker te maken. Dit verlicht altijd wel even iets voor een paar dagen. 


Door deze methode namen de klachten snel af en was ik ook veel minder vermoeid dan voorheen. Ik merk nogsteeds dat ik wekelijks vooruitgang boek.

PIJN IN ONDERRUG
Martijn van de Born
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Al sinds mijn 16e heb ik continu rugklachten. Inmiddels ben ik 42 jaar en heb ik 2 hernia operaties achter de rug. Een 3e operatie op hetzelfde niveau zullen ze niet gaan doen. 


Met deze aanpak werden binnen 2 maanden mijn klachten een stuk minder en na 6 maanden was ik geheel klachten vrij.  

PIJN IN ONDERRUG
Peter Verrij

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️


Door deze unieke methode merk ik dat mijn rug veel sterker is en ik hierdoor totaal niet meer beperkt ben in het dagelijks leven door deze rugpijn.
PIJN IN ONDERRUG
Joyce van Rhee
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Door deze aanpak ben ik in met sprongen vooruitgegaan en voel ik veel fitter en sterker en ben ik niet meer dagelijks beperkt door pijn in mijn onderrug.

PIJN IN ONDERRUG
Tom Miedema

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik had zo'n last van zijn rug dat ik nauwelijks nog kon werken.

Inmiddels heb ik geen last meer van mijn rug en zijn we zelfs gefinisht bij een obstaclerun! 💪

PIJN IN ONDERRUG
Mattijs de Vries