personal trainer
Ervaringen bodytec en personal training

Resultaten & Klantervaringen...

 

We hebben honderden mensen persoonlijk begeleid. Plezier en een goede sfeer staan bij ons hoog in het vaandel maar uiteraard draait alles om resultaat. Lees hieronder onze meest recente resultaten die mensen hebben geboekt tijdens onze persoonlijke coaching en training!

personal training

Mentale en fysieke transformatie


Ik was zelf al even bezig met afvallen. Na twee jaar met ups-and-downs was ik inmiddels 20kg afgevallen. Sprake van mijn streefgewicht behaald was er niet en ik moest meer zeilen bij zetten om mijn gewicht naar beneden te krijgen.
Dat betekende ook sporten, terwijl ik een gruwelijke hekel aan sport had. Enfin,  de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt met Albert van Schaik

 

De eerste paar maanden werd alles omgegooid; beter eten, meer sporten en langzaam maar zeker ging het gewicht naar beneden. Ik merkte dat ik meer conditie kreeg, sterker werd en minder stond te hijgen wanneer ik bovenaan de trap stond. 

So far so good. Na een paar maanden trainen komt Albert met het idee om eens mee te doen aan een evenement; Strong Viking. Ik kende het niet en Albert schoof een iPad met de trailer ervan onder mijn neus.

Met een nog veel te hoog gewicht, een conditie waar je niet jaloers op wordt dacht ik dat Albert een grapje maakte.

Maar nee, Albert was bloedserieus. Ik houd wel van een uitdaging, en ging ook deze niet uit de weg. 

Met de hete adem van Strong Viking in mijn nek (elke extra kg lichaamsgewicht moest ik meesjouwen gedurende het parcours!) ging ik meer letten op het eten, vaker trainen waardoor het gewicht drastisch naar beneden ging. 

 

Strong Viking heb ik overleefd. Sterker, ik vond het fantastisch en ben meer, vaker en zwaarder gaan sporten. Ik was een persoon geworden die eerst sporten háátte en nu 5-6 keer per week aan het sporten was. 

Dat, én het feit dat ik in totaal ruim 75kg ben afgevallen heeft ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal een ander persoon ben geworden. 

 

En de rol van Albert hierin? De schop onder m’n kont, kennis, toewijding, stok achter de deur en de motivatie om verder te gaan. Grote klasse en aanrader!

Rindert Kramer
PERSONAL TRAINING

 Te weinig energie en 13 kg te zwaar


Voordat ik met personal training begon was ik al lange tijd geblesseerd aan mijn achillespees, had ik te weinig energie en ook nog eens 13 kg te zwaar.

 

Na 6 maanden bezit ik over een goede conditie, heb ik veel energie, voel me elke dag heel sterk en het belangrijkste, blessure vrij!!! Het is inmiddels mijn nieuwe patroon geworden en heb totaal geen moeite om dit zelfstandig vast te houden...

Johan Kluts
rugklachten bodytec
Verhelpen van mijn rugklachten

Ik had dagelijks last van mijn rug, ontzettend veel pijn met staan en lopen en sliep hierdoor maar enkele uren per nacht.


Ik ben bij veel specialisten geweest, zelfs over de grens. Uiteindelijk ben ik een traject gestart bij Van Schaik Personal Training met o.a. Persoonlijke coaching en Bodytec training.


Al binnen 6 weken merkte ik verschil en inmiddels ben ik eindelijk weer pijnvrij. Ik slaap veel beter en heb veel meer energie... Ik heb zelfs mee kunnen doen met een voetbaltoernooi en heb ik een obstalerun gelopen van 13 km zonder al te veel moeite en zonder pijn.
Hendrik-Jan van de Kaa
90 Day Program

Ik voel me weer gelukkig, fit, energiek en ik verlies centimeters


Na het volgen van het My Own Program (huidige 90 Day Program) is er veel verandert voor mij. In de super positieve zin. 

Dit programma werkt door in alles wat je doet. 

Door de persoonlijke coaching ontstaat er veel motivatie. Ik werd helemaal blij van alle nieuwe dingen die ik leerde over voeding, rust, ontspanning.. En nog steeds leer ik nieuwe dingen.


 Daarnaast de personal training niet te vergeten, bewegen, op zo’n manier dat het fijn en leuk is. Voor mij werkt het 1 op 1 super! Je kunt even je mogelijke vragen stellen, er wordt meegedacht op welke manier je het bewegen thuis voortzet. Doelen, uitdagingen, doorzetten.. 

 

Er is veel verandert voor mij. In de super positieve zin. Ik voel me heel gelukkig, fit, energiek, ik verlies cm en gewicht.


Als je zoekt naar een fijne en gezonde leefstijl dan gun ik jou dit ook van harte....

Rinnie Thomassen
rugklachten verhelpen

Revalideren na een gebroken rug


Ik heb een aantal jaren geleden mijn rug gebroken. Sporten was lastig maar door de begeleiding bij Van Schaik Pt en met name Bodytec training ben ik in de afgelopen tijd met sprongen vooruitgegaan en voel ik mij weer fitter en sterker.

Ook het voedingspatroon heeft mij bewust gemaakt en geholpen. De training is erg kort maar wel intensief. Hierdoor ben niet meer beperkt in het dagelijks leven door mijn rugpijn.

Tom Miedema
personal training

"Waar we begonnen als wrakken lopen we nu Obstacleruns"


Voordat we begonnen met personal training waren we wrakken, mijn man had een versleten knie en zo'n last van zijn rug dat hij nauwelijks nog kon werken.

Inmiddels hebben we geen beperkingen en geen last van mijn rug meer! We hebben zelf de finish gehaald bij een obstaclerun en sporten is niet meer weg te denken uit onze leefstijl...

Mattijs en Renske de Vries
Personal training en bodytec training
Altijd moe, altijd druk en standaard te dik.


We waren het al een tijdje zat, mijn vriend Jacco en ik; altijd moe, altijd druk en standaard te dik. Kortom het roer moest een keertje om. Maar hoe doe je dat? Diëten houden we een paar weken vol, koken schiet er vaak bij in, boodschappen halen vergt veel planning en meestal hadden we er ook geen zin in.

Na enig speurwerk kwamen we op de website van Van Schaik, VSPT. Een afspraak met Albert was zo geregeld, en onze eerste kennismaking was een feit. Het sprak ons wel aan... voeding, beweging en mindset. Een compleet pakket...

Na het volgen van het 90 Day Program; hoeveel calorieën heb ik nodig en hoeveel eet ik er eigenlijk (veel te weinig!), een start met de eerste Bodytec trainingen en wat lesjes over hoe het wel moet, in plaats van hoe het niet moet, waren we gestart.

Dat vervolgens mijn leven het eerstvolgende maanden beheerst zou worden door één getal namelijk 85, had ik op dat moment niet geheel in de gaten. En dat getal stond niet voor 85 kilo, maar voor 85 cm, mijn toekomstige buikomvang als einddoel. En daarnaast een 8 voor energie, al hoewel dat moeilijk meetbaar is, het is een gevoel.

Ik had een schop onder m’n kont nodig. Ilona gaf me net even de coaching die ik nodig had; voldoende water blijven drinken, het eten en koken weer oppakken en om de 2 weken meten in plaats van iedere maand. En het werkte...

Inmiddels heb ik mijn doel gehaald; ik ben op de 85 cm, en ik ben er trots op. Maar naast mijn doel, ben ik nu fitter als de laatste 20 jaar, herstel veel sneller als ik moe ben en het allerbelangrijkste; ‘ik voel me gezond’...

Sandra van Ekris

Bodytec na een herseninfarct
Revalideren na een herseninfarct


Drie maanden na een herseninfarct ben ik op advies van de fysiotherapeut begonnen met Bodytec Training bij Van Schaik. Mijn klachten waren instabiliteit en uitval van mijn linkerarm.


Nu, na drie maanden trainen, ben ik erg vooruit gegaan. Mijn arm heeft weer kracht gekregen en de oriëntatie is ook enorm verbeterd. Ook mijn evenwicht is met sprongen vooruit gegaan, ik kan zelfs weer lekker een eindje fietsen. De train(st)ers zijn erg begaan en kundig, ik ben hen erg dankbaar!
Karel Henken
bodytec-met-rugklachten
Rugklachten verhelpen d.m.v. Bodytec training


Na enkele jaren terug geopereerd te zijn aan een acute hernia bleef ik rugpijn houden. Deze pijn was continu aanwezig, al waren er periodes waarin de pijn heviger was.


In augustus ben ik begonnen met Bodytec en ik merkte al na enkele weken al vermindering van de constante pijn. Nu kan ik zelfs zeggen dat ik bijna pijnvrij ben. Ook merk ik dat er veel sneller herstel van pijnklachten is als ik mijn rug extra belast heb.


De trainingen zijn erop gericht om mijn rug te versterken en daarin word ik goed begeleid. Als ik onverhoopt een training mis, merk ik al vrij snel dat de kracht in mijn rug minder wordt. Dit is voor mij nog een extra bevestiging dat de Bodytec-trainingen mij helpen en ik heb daarom geen spijt dat ik voor Bodytec heb gekozen!
Berend van de Weerd
rugklachten verhelpen

Mijn rugpijn is eindelijk verholpen


Ik ben geboren met rugpijn. Door deze afwijking had ik altijd erg last van mijn rug, gewrichten en spieren. Omdat het aangeboren was, was ik altijd van mening dat dit bij mij hoorde en ik ermee moest leven.

Maar door Bodytec merk ik dat mijn rug veel sterker is en ik hierdoor totaal niet meer beperkt ben in het dagelijks leven door deze rugpijn. Daarnaast voel ik me een stuk fitter en energieker waar ik heel blij mee ben.

Joyce van Rhee

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?