Personal trainer Albert

Albert van Schaik

Na het volgen van meerdere sportopleidingen ben ik in 2011 gestart met Van Schaik Personal Training in Veenendaal. Meer als hobby en naast mijn voormalige job, maar al vrij snel was dit meer dan een full-time baan. 


Mensen fysiek verder helpen vind ik fantastisch en vooral de werking van ons brein en onze mindset heeft mij altijd enorm geïnteresseerd. Om mensen een stap verder te helpen en fysiek naar een next level te tillen zullen we vooral onze mindset moeten veranderen.


Om blijvende resultaten te boeken is een goede workout belangrijk, maar het creëren van de juiste mindset is hierin cruciaal. Om de juiste keuzes te maken zullen we anders moeten gaan denken en oude gewoontes moeten veranderen en dit is ook gelijk de grootste uitdaging in ons vak.


In de maatschappij waarin we leven is het moeilijk om een gezond, fit, uitgerust, sterk, energiek en slank lichaam te creëren en laat staan te behouden. Mijn werk als personal trainer gaat dan ook veel verder dan met mensen sporten. Onze mindset en voeding spelen hierin een enorm groot aandeel. Dit in combinatie met de trainingen zorgt ervoor dat ik enorm veel voldoening uit deze persoonlijke begeleiding haal en het dan ook niet als werk zie.


We hebben dan ook niet (meer) de ambitie om met Van Schaik Personal Training onze klantenkring te laten groeien. Ons doel is om elk jaar onze kwaliteit van onze begeleiding naar een next level te tillen!👊🏻