Albert van Schaik

 

"We were born to live... Not to survive"

Albert van Schaik

 

"We were born to live...
Not to survive"

Albert van Schaik

Door een blessure aan mijn schouder ben ik gestopt met de opleiding van Defensie. Omdat stilzitten niet mijn sterkste kan is ben ik tijdens het revalidatieproces een opleiding gaan volgen tot sportinstructeur en vervolgens deze onderneming gestart. 

Toen ik na mijn revalidatie voor de keuze stond om terug te keren bij defensie of door te gaan met mijn bedrijf koos ik voor het laatste. Mijn schouder zal altijd een zwakke plek blijven en de kans op een toekomst bij defensie werd hierdoor minimaal. 


Ik ben een totaal nieuwe weg ingeslagen… 

Als kind had ik al een droom en dat was dienen bij een speciale eenheid bij Defensie. Het koste dan ook wel even wat moeite om deze droom te laten varen.

Door de resultaten die je met mensen boekt zie je mensen compleet veranderen en dit maakte enorm veel goed en er vormde dan ook al snel een nieuw missie.

 

Mijn nieuwe missie. 

Een mens zit fysiek en mentaal complex in elkaar. Het valt dan ook niet mee om in de huidige maatschappij fysiek en mentaal gezond en fit te blijven.

En dat is juist wat mij zo interesseert. Hoe laten we ons lichaam fysiek en mentaal optimaal functioneren? Hoe halen we er alles uit wat erin zit, hoe zorgen we ervoor dat we doelen realiseren en dat we onze dromen kunnen najagen… 

Dit houdt mij dagelijks bezig, dit is wat mij motiveert en waar ik voor leef. Mensen leren hoe ze succesvol veranderen. 

 

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring als trainer en coach, heb ik meerdere opleidingen afgerond, tientallen cursussen en trainingen gevolgd en enorm veel boeken verslonden. Ik kan mezelf inmiddels zeker professional noemen als het gaat om gedragsverandering.

 

Mijn persoonlijke doel is: 

1000 mensen helpen met hun mentale en fysieke gezondheid, het creëren van financiële onafhankelijkheid en vrijheid...