Mijn resultaat door de combinatie Bodytec training en My Own Program!

‘Begin dit jaar vond ik het genoeg geweest. Ik was niet fit, had geen energie en was altijd moe. Ook wilde ik wat kilo’s kwijt.
Daar moest wat aan gebeuren, dus heb ik een afspraak gemaakt bij Van Schaik PT.

Bodytec training

Naar aanleiding van het gesprek met Albert ben ik in februari begonnen met de Bodytec training en in maart met My Own Program. Van My Own Program heb ik ontzettend veel geleerd over het toepassen van een gezonde leefstijl. Ik had al snel resultaat met Bodytec training en wat ik leerde tijdens My Own Program, voelde ik me al snel fitter en sterker.

resultaat met Bodytec training

Het was aan het begin best even wennen en zoeken naar wat bij mij past, maar ik zou nu niet meer anders willen.

Na 8 maanden heb ik mijn resultaat behaald!

Nu 8 maanden later voel ik me fit en zit lekker in m’n vel. En ik ben de nodige kilo’s kwijt. Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet.’

Bodytec

Mijn rugpijn is eindelijk verholpen!

Nu ben ik een jaar verder, ik merk dat mijn rug veel sterker is en ik hierdoor totaal niet meer beperkt ben in het dagelijks leven door deze rugpijn. Daarnaast voel ik me een stuk fitter en energieker waar ik heel blij mee ben.

Bodytec

Niet meer beperkt door mijn rugpijn!

Door deze training ben ik in de afgelopen tijd met sprongen vooruitgegaan en voel ik mij weer fitter en sterker. Ook het voedingspatroon heeft mij bewust gemaakt en geholpen. De training is erg kort maar wel intensief. Ik ben niet meer beperkt in het dagelijks leven door mijn rugpijn.

bodytec

“Altijd moe, altijd druk en standaard te dik”…

Gisteren heb ik mijn doel gehaald; ik ben op de 85 cm, en ik ben er trots op. Maar naast mijn doel, ben ik nu fitter als de laatste 20 jaar, herstel veel sneller als ik moe ben en het allerbelangrijkste; ‘ik voel me gezond’…

bodytec training

Mijn resultaat van Bodytec training en My Own Program !

“Het was aan het begin best even wennen en zoeken naar wat bij mij past, maar ik zou nu niet meer anders willen”
Nu 8 maanden later voel ik me fit en zit lekker in m’n vel. En ik ben de nodige kilo’s kwijt. Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet.’

bodytec

20 min trainen voor maximaal resultaat!

Inmiddels train ik zo’n 3 maanden bij Van Schaik Personal Training, reden voor mij als sporter om hier extra te gaan trainen is dat ik graag fitter en sterker wilde worden. Het heeft mij enorm geholpen bij het vinden van de juiste balans tussen voeding en training. Ik had dan ook niet verwacht in zo’n korte tijd, zulke mooie resultaten te bereiken.

bodytec training

Opbouwen van spierkracht en conditie na een hersenbloeding

Bodytec heeft er voor gezorgd dat ik ook weer conditie heb. Voordien kon ik bijv. slechts 1,5 km lopen en nu kan ik 15 km lopen zonder enige problemen. Ook het fietsen (met ondersteuning) levert geen enkel probleem meer op. Ik kan dagelijks een behoorlijke afstand fietsen.