persoonlijke coaching

   

    

Kom vrijblijvend kennismaken


10+
Jaar ervaring
75+

Succesvolle coachingstrajecten

1.750+
Coaching sessies

Persoonlijke Coaching | "Masters Of Thinking"

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, trainingen en persoonlijke coaching trajecten in verschillende vormen aangeboden.
Deze maken nu plaats voor één complete totaaloplossing waarmee jij DE leefstijl gaat creëren waar je altijd al van droomt.

De persoonlijke coaching van Masters Of Thinking is voor iedereen die:

  • Altijd tijd tekort komt en het gevoel heeft altijd geleefd te worden
  • Meer vrijheid zou willen en meer wil genieten van het leven
  • Zijn gezondheid wil verbeteren en hier maar niet aan toe komt
  • Graag anders zou willen leven maar geen idee heeft waar te beginnen
persoonlijke coaching

Word weer de regisseur van je eigen leven!

Onze levens worden voornamelijk bepaald door onze gedachten. Deze gedachten zorgen voor bepaalde gevoelens., gevoelens leiden tot actie en onze acties zorgen vervolgens een logisch resultaat. 

Met Masters Of Thinking word je weer de regisseur van je eigen leven. Met deze persoonlijke coaching ga je vooral je eigen script herschrijven wat uiteindelijk zorgt voor de gewenste resultaten.

Kom vrijblijvend kennismaken ☕️


"What Can You Expect"?

Veranderingen zijn complex en bij elk individu loopt een veranderingsproces compleet anders. Masters Of Thinking is daarom ook bewust geen standaard persoonlijk coaching model waarin we al deze complexiteit proberen op te vangen.

Het is persoonlijke coaching vol met kennis, regels en principes. We hebben het niet enkel in de boeken geleerd maar ook hebben we zelf deze route afgelegd en er al veel mensen succesvol mee mogen begeleiden.

Persoonlijke coaching

Tijdens deze persoonlijke coaching ga ik meer van je vragen dan jij van jezelf gaat vragen. Want waarom heb je mij anders als coach nodig ;). Ik zal je trainen, inspireren, aanmoedigen, uit je uit je comfortzone halen en bovenal zal ik observeren in wat je tot nu toe precies tegenhoudt. 

Als we samen een traject starten neem ik de taak op me om jou op je gewenste niveau te krijgen.
Desnoods scheur ik je in stukken en lijm ik je weer in elkaar op een manier die wel werkt! 😜


"Als je denkt dat je iets kunt, of juist denkt dat je iets niet kunt maakt niet uit. In beide gevallen zal je altijd gelijk hebben."

persoonlijke coaching

Waarom Masters Of Thinking?

Masters Of Thinking is iets wat je wellicht niet snel verwacht onder Van Schaik Personal Training. Word aan gewerkt;)…

Waar we in 2011 begonnen met personal training. Is het stuk bewegen slechts een belangrijk onderdeel van onze begeleiding. Uiteindelijk is alles mindset! Ook als je fysiek wilt kunnen presteren. 

De Persoonlijke coaching van Masters Of Thinking gaat verder dan begeleiding voor fysiek resultaat. Met de coaching van Masters Of Thinking geven we je de nodige inzichten en leren we principes waardoor je anders zult gaan denken. Hierdoor zal je anders gaan handelen en de juiste keuzes gaan maken. Als je de baas bent over je eigen brein zal je zien dat er niets onmogelijk is.

Kom vrijblijvend een uurtje sparren...
persoonlijke coaching

Albert van Schaik

Persoonlijke Coach Masters Of Thinking

"Mijn eigen verhaal"


Ik was (ben) geen haar beter dan jij!

Mijn ontbijt bestond uit koffie, Redbull een saucijzenbroodje en zware shag. De weekenden begonnen bij mij al op donderdag en mijn hele inkomen ging op aan feesten en festivals.


Waar het voor mij begon...

Ik heb een zwakke rug, liep helemaal voorovergebogen en had daardoor dezelfde houding als mijn oma. Hierdoor werd mijn werk in de bouw ook steeds lastiger. Daarentegen was ik (op 20-jarige leeftijd) wel jaloers op het energielevel van mijn oma🤫!


Het roer moest om. Ik wilde een gezond lichaam en ik wilde niet een druk  leven vol verplichtingen zoals ik dat overal om me heen zag. Mijn doel was het creëren van een gezond fit en klachtenvrij lichaam en dat ik na mijn 40e NOOIT meer te hoefde te werken.


Inmiddels zijn we zo'n 10 jaar verder en ben ik ondernemer geworden, heb vele opleidingen gevolgd, tientallen cursussen en bijscholingen gedaan, extreem veel boeken gelezen en ook mezelf laten coachen door mensen die al stonden waar ik graag heen wilde.


Ik ben nog geen 40 maar ik kan zeggen dat ik al mijn doelen ruim voor mijn 40e heb bereikt! 👊🏻


De reden dan ik Masters Of Thinking heb ontwikkeld

Als ik 10 jaar geleden wist wat ik nu weet had ik het compleet anders aangepakt en was het me waarschijnlijk binnen enkele jaren gelukt om mijn doelen te halen. Het blijkt namelijk helemaal niet moeilijk te zijn als we leren hoe we onszelf anders kunnen programmeren.


Dit hele proces heb ik zelf doorlopen en het heeft mij gemotiveerd om andere mensen hier ook mee te helpen. Hiervoor heb ik door de jaren heen een duidelijk  concept ontwikkeld wat ook ECHT werkt in de praktijk.

"Ik ga graag met je in gesprek"...

Ik werk en omring me alleen met mensen waar ik energie van krijg en waarvan ik overtuigd ben dat we elkaar verder kunnen helpen.

Voordat we een persoonlijk coaching traject starten plannen we altijd vrijblijvend gesprek.
Je kan hier al je vragen stellen en na een uurtje sparren weten we of deze vorm van persoonlijke coaching bij jouw past.

Zet jij je voor 100% in dan durf ik resultaat te garanderen. Mocht Masters Of Thinking je niet de gewenste resultaten leveren?

Dan werk ik geheel kosteloos! 👊🏻

Kom jij vrijblijvend op gesprek? ☕️