GEZONDE LEEFSTIJL
GEZONDE LEEFSTIJL

My Own Program ONLINE 


We zijn nog in ontwikkeling met My Own Program Online. Vanaf mei is het mogelijk om My Own Program ook online te volgen. 

Je kan al wel inschrijven voor My Own Program Online.


Schrijf jij je in voordat we online gaan? Dan kan je My Own Program volgen tegen slechts 50% van het reguliere tarief.


Vul hieronder het contactformulier in en je ontvangt pas de betaallink zodra je van start gaat met My Own Program Online. 
We zullen je DIRECT informeren zodra je kan deelnemen aan deze online variant. 

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (2165) ---

Het fundament van My Own Program


Wat zeggen anderen over My Own Program...

"My Own Program werkt enorm motiverend"


Ik werd helemaal blij van alle nieuwe dingen die ik leerde over voeding, rust en ontspanning. En nog steeds leer ik. Is er een dip? Je kunt áltijd terecht. Mail, app, kom langs.. Dan wordt er tijd genomen om te kijken waar op dat moment de ‘schoen wringt‘. Je bent gewoon wie je bent!! Ik voel me totaal geaccepteerd, en dat vind ik ontzettend waardevol! 

 

Er is veel verandert voor mij.

In de super positieve zin. Ik voel me heel gelukkig, fit, energiek, ik verlies cm en gewicht. Dit programma werkt door in alles wat je doet. Het geeft veel positieve energie. Het wordt een totaal persoonlijk programma! Prachtig! 

GEZONDE LEEFSTIJL
Rinnie Thomassen

"Mijn succes na deelname aan My Own Program"


Mijn energie peil is ontzettend gestegen waar ik ook profijt bij heb met mijn werk. Voel me heerlijk en ook mijn lichamelijke klachten (pijntjes in gewrichten/lusteloosheid) zijn vrijwel weg.


We zijn nu 3 maanden op weg en inmiddels is het al helemaal een leefstijl geworden.

Ik fiets nu +/- 100 tot 150 km per week (had hiervoor moeite om naar de snackbar te fietsen) ben ongeveer 10 kilo kwijt in omtrek zo’n 12 centimeter voel me heerlijk.

Het kost me ook totaal geen moeite om het vol te houden.

GEZONDE LEEFSTIJL
John Vink

"Het was een geweldige tijd bij jullie in de praktijk"


Toen ik van start ging met deze begeleiding was ik geblesseerd aan mijn achillespees, had ik te weinig energie en was 13 kg te zwaar.


My Own Program was een mooi leerproces vol veranderingen. Vooral in mijn eetpatroon, structuur, krachttraining en conditie training. De kilo’s vlogen er af en de energie nam toe. Met het hoogte punt finishen bij de Vikingrun!! 💪


Inmiddels beschik ik over een goede conditie veel meer energie en voel me elke dag heel sterk en het belangrijkste blessure vrij!!!  


Het is inmiddels mijn nieuwe patroon geworden en heb totaal geen moeite om dit zelfstandig vast te houden...

GEZONDE LEEFSTIJL
Johan Kluts

Profiteer van 50% korting 

JA! Ik wil gebruik maken van deze korting