bodytec

Bodytec 6 weken en betaal alleen bij resultaat!

Bodytec training is een zeer krachtige, effectieve workout van slechts 20 minuten. We trainen hier met elektrische impulsen onze spieren trainen en versterken. Alle spieren, dus ook de dieperliggende die normaal gesproken lastig te trainen zijn.


Waarom trainen met Miha Bodytec?

Lichamelijke klachten zorgen ervoor dat we ons lichaam vaak moeilijk kunnen belasten. We kunnen de bewegingen die JUIST zo belangrijk zijn om de rug te versterken moeilijk maken. Dit is vaak gevoelig wat het trainen van de rug haast onmogelijk maakt.

Met Bodytec training kunnen we zonder ons lichaam zwaar te belasten, wél spiermassa opbouwen.

Hierdoor merk je vaak met enkele weken al fysiek vooruitgang en verlichting in rugklachten.


Probeer Bodytec 6 weken en betaal alleen bij resultaat...


Je hebt je ingeschreven voor de 14 daagse email training. Als jij deze adviezen toepast en je spieren traint met Bodytec, dan durven wij binnen 6 weken resultaat te garanderen.

Je traint elke week samen met je personal trainer vanaf €108 euro per maand en dus alleen als je resultaat hebt in 6 weken. Zo niet dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.


We komen in de 14 dagen nog uitgebreid terug om Bodytec en het trainen van de rug. Mocht je vragen hebben of graag een proefles willen om te ervaren wat Bodytec met je lichaam doet?


Een afspraak maak je in onze online agenda via onderstaande knop of neem contact met ons op via ons contactformulier.

 

Recente ervaringen en resultaten....

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Mijn rugpijn is eindelijk verholpen"

Ik ben geboren met rugpijn.

Door deze afwijking had ik altijd erg last van mijn rug, gewrichten en spieren.

Door Bodytec merk ik dat mijn rug veel sterker is en ik hierdoor totaal niet meer beperkt ben in het dagelijks leven door deze rugpijn. Daarnaast voel ik me een stuk fitter en energieker waar ik heel blij mee ben.

rugklachten verhelpen
Joyce van Rhee

"Na 2 jaar tobben ben ik gaan gaan trainen met Bodytec"

Ik had dagelijks last van mijn rug, ontzettend veel pijn met staan en lopen en sliep hierdoor maar enkele uren per nacht.

Zowel mijn werk als mijn sociale leven leidde hier enorm onder.

Ik ging van start met deze training binnen 6 weken merkte ik verschil. 

Inmiddels ben ik zelfs weer pijnvrij, slaap veel beter, heb meer energie en voel me een stuk fitter dan voorheen. En inmiddels doe ik mee aan obstacleruns zonder last te hebben van mijn rug! 👊🏻

rugklachten bodytec
Hendrik-Jan van de Kaa

 "Eindelijk niet meer beperkt door mijn rugpijn"

Ik heb een aantal jaren geleden mijn rug gebroken. Sporten was lastig maar door Bodytec ben ik in de afgelopen tijd met sprongen vooruitgegaan en voel ik mij weer fitter en sterker.

Ook het voedingspatroon heeft mij bewust gemaakt en geholpen. De training is erg kort maar wel intensief. Hierdoor ben niet meer beperkt in het dagelijks leven door mijn rugpijn.

rugklachten verhelpen
Thom Miedema

Maak een afspraak voor een gratis proefles! ⚡️