Persoonlijke begeleiding

persoonlijke begeleiding

Waarom bieden wij enkel persoonlijke begeleiding!

Trainen jullie ook in kleine groepjes? Kan ik ook met een paar vrienden komen trainen… Vragen die wij gedurig krijgen. Vooral nu we de laatste jaren met een wachtlijst werken is het verleidelijk om meerdere mensen tegelijk te trainen en zo geen mensen teleur te hoeven stellen.

Toch houden wij ons vast aan enkel 1:1 begeleiding en daar hebben wij zo onze redenen voor:

Waarom enkel persoonlijke begeleiding?

De reden dat wij dit doen is dat we kwaliteit willen leveren en geen trainingshonk zijn waar we zoveel mogelijk mensen op een dag willen trainen.

Wanneer je 1:1 mensen begeleid ziet elk uur er totaal anders uit omdat je dit dan volledig op de persoon kunt afstemmen.

Om een beetje een idee te geven hoe één dag er bij ons uit ziet:

Met de ene persoon doen we volop aan krachttraining om spieren op te bouwen, met een ander gaan we squashen en trainen we aan de mobiliteit en coördinatie, weer een ander wil zijn rug/hernia klachten verhelpen en doet dit met name via de Bodytec training en werkt eraan om zijn burn-out de deur uit te krijgen en weer een ander wil vooral flink afvallen en weer met de kleinkinderen kunnen ravotten.

persoonlijke begeleiding

Wij werken met een diverse doelgroep:

Wij begeleiden met name mensen die kampen met leefstijl gerelateerde klachten. Deze klachten lopen uiteen van mensen met diabetes, rugklachten een burn-out, overgewicht etc. Hierdoor varieert de manier van begeleiden dan ook enorm. We leren hoe je gezond kunnen leven en klachten terug kunnen dringen. We geven de kennis mee die in jouw geval nodig zodat je weet hoe je dit op lange termijn  zelfstandig zal vast houden.

Het begeleiden van deze doelgroep zorgt voor erg veel afwisseling en dit zou totaal niet mogelijk zijn in kleine groepjes omdat de doelen zo uiteenlopen. En ook als je meerdere mensen met rugklachten naast elkaar zou zetten, ziet de begeleiding er vaak toch anders uit. Het kan zijn dat 2 mensen dezelfde klachten hebben waarvan de één vooral met voeding en leefstijl bezig is en dat we dit combineren met een stuk fietsen op de mountainbike. Terwijl we met de ander werken aan de Quality Performance Levels. Dit maakt voor ons het werk ook enorm leuk, uitdagend en waardevol.

Het persoonlijke aan onze begeleiding maakt ons vak juist zo leuk en waardevol!

Wanneer we mensen enkel training geven komt het voor ons als trainer vooral neer op leuke oefeningen bedenken en zorgen dat mensen zo lang mogelijk bij je blijven trainen. 1:1 begeleiding is niet alleen voor de persoon die traint veel beter maar maakt het werk als trainer dus ook veel uitdagender. Als trainer zoek je continu naar oplossingen, we zitten wekelijks met elkaar om tafel en sparren hoe we jouw verder kunnen helpen.

En zeg eerlijk… Als wij vragen hoe het met je gaat is het antwoord anders dan wanneer wij aan je vragen hoe het met je gaat als er nog iemand anders naast je staat;)

Wij werken met 3 full-time personal trainers:

Daarnaast werken we nauw samen met veel specialisten in de regio. We leren veel van elkaar, dagen elkaar uit en ontwikkelen ons continu.

Het is niet ons doel om zoveel mogelijk uren te maken en zoveel mogelijk mensen in deze uren te trainen. Het is ons doel om met z’n 3e 70 a 75 mensen persoonlijk te begeleiden en zetten ons hier volledig voor in en focussen volledig op een optimale kwaliteit.

We hopen dat je zo wat meer duidelijkheid hebt gekregen waarom wij dus enkel persoonlijke begeleiding bieden.

Wil jij meer te weten komen over onze persoonlijke begeleiding en ben je bereid om echt tijd te maken voor je gezondheid? Dan gaan we graag eens vrijblijvend met je in gesprek.