My Own program

Waarom My Own Program?

Waarom hebben wij My Own Program enkele jaren terug ontwikkeld?

Wat is dat My Own Program nou precies… Wat is de reden dat jullie met dit programma werken? Deze vragen krijgen wij geregeld te horen.
Eigenlijk is het antwoord op deze vraag net zo logisch als de vraag zelf…

Resultaat zit hem niet in een uurtje bewegen maar in de alle gewoontes en keuzes die we de rest van de week maken. Sterker nog, sporten kan juist averechts werken als we verkeerde gewoontes en keuzes maken de daarom is het zo belangrijk welke keuzes en gewoontes je hanteert de rest van de week.

1 uur aanpassen heeft totaal geen zin…

Een week telt 168 uur. Wanneer mensen 1 uur bij ons komen sporten kunnen we ze dus 0,67% van de week begeleiden. Het hangt af van je doelen maar voor het merendeel zet dit dus niet veel zoden aan de dijk.
Wanneer mensen een doel voor ogen hebben is het dus belangrijk dat we goed inzichtelijk krijgen hoe onze week eruitziet en dat we daar bewust bij stil staan.

86% van de dagelijkse bezigheden doen we uit gewoonte

My Own program86% van de dagelijkse bezigheden doen we uit gewoonte en denken daar dus totaal niet over na. We vinden ons sociale leven erg belangrijk en passen dan ook onze gewoontes vaak aan, aan onze omgeving. Houden we er andere modetrends, eetgewoontes of leefgewoontes op na vallen we al snel buiten de boot. We nemen dus de meeste gewoontes dus over van vrienden en familie. Veel gewoontes sluipen er al op zeer jonge leeftijd in door hetgeen we thuis geleerd krijgen. Overgewicht of andere leefstijl klachten zitten dus eigenlijk ook niet in de familie of in de genen maar vooral door de gewoontes die we thuis mee krijgen. Gewoontes veranderen is iets wat we erg moeilijk vinden en houden dit ook moeilijk vast. Door de aanpak die we hanteren met dit programma maken we je het een stuk makkelijker en zorgen we ervoor dat je deze keer wel zult slagen.

Tijdens My Own Program:

  • Maken we ons bewust van onze gewoontes en welke gewoontes en keuzes veroorzaken eventuele klachten.
  • m.v. een screening en indicatiestelling krijgen we goed in beeld hoe onze gezondheid er daadwerkelijk voor staat. En op welke vlakken voor ons vooral de winst ligt.
  • Vervolgens kijken we hoe we ervoor zouden moeten staan om een gezond, sterk en energiek lichaam te krijgen. Dit doen we vooral op gebied van voeding, beweging en herstel/rust.
  • We geven je de nodige kennis, adviezen en tips hoe je dit vervolgens succesvol zult bereiken en kunt volhouden.

Wanneer we weten hoe we ervoor staan, hoe we ervoor zouden moeten staan en de kennis hebben hoe we dit kunnen veranderen. Zien we dat we uit onszelf de nodige stappen zullen gaan zetten.

Als we op alle vlakken zelf beslissen wat we met de kennis willen doen en hoe ver we hierin willen gaan. Kunnen we aan het einde van dit programma dus ook heel doelgericht een realistisch doel opstellen.

Leer in 6 weken hoe jij succesvol je gewenste resultaat creëert!

Kort gezegd krijg je in dit 6 weekse programma dus eigenlijk alle kennis en inzichten hoe je de andere 167 uur van de week goed kan indelen.

Dit programma hebben we door de jaren heen zelf ontwikkeld en het is super om te zien hoe dit programma gegroeid is naar een zeer succesvol programma.

Het is geen afslank programma wat veel mensen denken. We hebben onbewust door allerlei gewoontes en verkeerde keuzes overgewicht of andere leefstijl gerelateerde klachten ontwikkeld. Met My Own Program zetten we de hele basis weer goed en leren we daadwerkelijk hoe we een gezond, energiek en slank lichaam krijgt en voorkomt dat je weer terug gaat vallen in je oude gewoontes.

Wanneer je My Own Program goed hebt afgesloten garanderen wij je dat je het gewenste resultaat zult creëren.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor My Own Progam! Klik dan op onderstaande knop.

Ga terug naar overzicht

Lees ook andere artikelen die wellicht nuttig voor je kunnen zijn:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *