De tarieven van personal training

De tarieven van onze persoonlijke begeleiding

De tarieven van personal training:

De vraag die wij heel vaak krijgen en waar jij wellicht ook nieuwsgierig naar bent… Wat zijn de tarieven van personal training! Dat deze vraag zo vaak voorbijkomt is begrijpelijk want als je de kosten bij voorbaat al te hoog vindt is het zonde van je tijd om hier energie in te steken.

Het makkelijkste is om de tarieven op de site te noteren dat is voor iedereen duidelijk en scheelt ons veel mail en bel verkeer. Helaas is dit niet mogelijk omdat wij niet met vaste tarieven werken.
Ieder persoon is anders en heeft andere begeleiding nodig om zijn of haar doelstelling te bereiken. Wanneer je met vaste tarieven werkt zou je dus ook bij iedereen dezelfde begeleiding moeten bieden. Wanneer je echt maatwerk wilt leveren en echt samen het gewenste resultaat wilt realiseren is dit dus simpelweg niet mogelijk.

Bij Van Schaik PT is persoonlijke begeleiding meer dan leuke trainingen in elkaar zetten en zorgen dat je moe en voldaan de deur weer uitloopt. Gelukkig wel…
Mensen die bij ons persoonlijk worden begeleid helpen wij altijd 1:1 op weg naar hun gewenste resultaat. Uiteraard hoort hier in veel gevallen ook een stuk beweging bij. Dit doen we in combinatie met het overbrengen van de juiste kennis over voeding beweging en herstel/rust. In onze ogen heb je de doelen bereikt als je resultaten kunt behouden zonder terug te vallen in het oude patroon.

Wij starten altijd met een vrijblijvend gesprek

We focussen ons vooral op mensen die kampen met leefstijl gerelateerde klachten. De meest voorkomende klachten waar wij ons mee bezighouden zijn overgewicht, diabetes en rugklachten. Om de juiste manier van begeleiding op te stellen, starten we altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek laten wij zien hoe wij werken en krijgen wij een goed beeld van jou. Waar sta je op dit moment, waar wil je uiteindelijk naartoe en op welke manier kunnen wij jou daar zo goed mogelijk in helpen.
We starten alleen met begeleiding als we beide volledig het vertrouwen hebben dat we de gewenste resultaten gaan bereiken.

Na dit gesprek weten we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. We kunnen dan ook zeggen hoeveel en hoe intensief de begeleiding zal zijn waarmee jij je gewenste doelen zult bereiken.

We zorgen dat je zelfstandig de resultaten zult behouden

De tarieven van personal training

Het is lang niet altijd het geval dat je bij ons in begeleiding bent tot je de gewensteresultaten daadwerkelijk hebt gehaald! Soms kan het behalen van een doelstelling echt een jaren plan zijn. We snappen dat dit financieel dan een flinke uitgave wordt.
We zullen je dan goed op weg helpen en zorgen dat je over de juiste kennis beschikt waarmee je zelfstandig de weg die we ingeslagen zijn voort kunt zetten.

Wanneer jij tijd wilt investeren in je gezondheid en de juiste inzet toont vallen de tarieven van personal training erg mee.
Voor €140,- per maand wordt jij al 1:1 begeleid en zal je met de juiste inzet gegarandeerd je gewenste resultaat bereiken.

We werken met vaste maandtarieven zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Je zit bij ons nergens aan vast en alles is maandelijks aan te passen of op te zeggen mocht dit om wat voor reden dan ook van toepassing zijn.

Wil jij graag meer weten over onze persoonlijke begeleiding en de tarieven van personal training? Vul dan onderstaand formulier in. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ga terug naar overzicht

Lees ook andere artikelen die wellicht nuttig voor je kunnen zijn:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *