Bodytec resultaten

Kan ik afvallen met Bodytec?

Kan ik afvallen met Bodytec?

Dit is de vraag die mensen ons vaak stellen: Kan ik afvallen met Bodytec en hoeveel trainingen heb ik hiervoor nodig?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Wel kunnen we vertellen dat je veel verbrand met deze korte workout. Hoeveel calorieën je daadwerkelijk verbrand is per persoon heel verschillend. Dit hangt volledig af van je bouw maar krachttraining is de meest effectieve manier van vet verbranden. Niet eens zozeer de workout zelf maar ons lichaam is 48 tot 72 uur aan het herstellen van kracht training waardoor je deze extra calorieën  verbrand. 

Een Bodytec workout van slecht 20 minuten staat gelijk aan 3 uur intensieve kracht training. 

Dit komt o.a. dat we 93% van onze spieren tegelijkertijd aanspannen. Met fitness train je spier voor spier en bij een goede workout heb je 30% van je spieren getraind. Met Bodytec training dus eigenlijk alle spieren die je zelf kan aansturen. Ook de dieperliggende die ons lichaam juist zo sterk houden. 

Daarnaast trainen we de spieren nog intensiever dan bij reguliere krachttraining wat ervoor zorgt dat je zelfs 5 tot 7 dagen herstel nodig hebt en dus gedurende de hele week de verbranding omhoog houdt. Je gaat dus daadwerkelijk effectief afvallen met Bodytec

Ik kan dus snel afvallen met Bodytec?

Het antwoord op deze vraag is ja… Het is absoluut een effectieve manier en je zal in zeker gaan afvallen met Bodytec. Er zit echter wel een maar aan. Als je Bodytec vergelijkt met alle andere sporten is het zeer effectief voor afvallen of vet verbranden. Maar wil je echt blijvende resultaten neerzetten in je gewicht moet je deze winst vooral zoeken in de rest van de week. Namelijk in je voeding en in je leefpatroon. 

Wanneer je 1 keer een Bodytec workout van 20 minuten doet in de week en de andere 10.060 minuten die deze week telt weinig veranderd kan je dus qua gewicht geen grote veranderingen verwachten.
Om precies te zijn verander je omgerekend slecht 0,2% van de totale tijd van de week. 

Je gaat afvallen met Bodytec en het is een ideale en effectieve manier om je lichaam sterk en klachtvrij te houden maar om daadwerkelijk veel af te vallen moet er dus toch echt meer gebeuren. 

Afvallen met Bodytec

Een strakker lichaam, meer spiermassa en een strakkere huid!

Je zal wel degelijk een strakker lichaam krijgen en ook vooral een strakkere huid. Bodytec stimuleert namelijk ook enorm de huid wat ideaal is voor mensen met cellulitis en andere huidklachten. Er zal dus wel degelijk veel veranderen als je 1 keer per week Bodytec training doet.
In het gewicht merk je echter weinig verschil. Je vetpercentage zal naar beneden gaan maar je spierpercentage juist omhoog. Het verhogen van je spiermassa zorgt uiteindelijk ook voor een hogere verbranding. Spieren zijn namelijk de grootste calorie afnemer van ons lichaam.

Je zal dus een strakkere huid, een sterker en beter spierstelsel waardoor veel vage klachten al zullen verdwijnen en je verbranding zal omhoog gaan waardoor je dus ook meer vet verbrand. En dat allemaal in slechts 20 minuten per week. Je kan dus wel stellen dat zo’n korte workout je ver gaat brengen maar wil je echt drastisch veranderen moet er dus toch echt meer dan dit gebeuren.

Hoe krijg ik dit resultaat op de weegschaal dan wel?

Hier begeleiden we je uiteraard ook in. Veel mensen die bij ons een traject starten is in combinatie met My Own Program. Met dit programma leren we je alles op gebied van voeding en beweging en creëren we de juiste mindset om die andere 10.060 minuten van de week ook goed in te delen. Je krijgt hier alle nodige kennis om een gezond en uitgebalanceerd leefpatroon te hanteren. Dit in combinatie met Bodytec training  zorgt voor optimaal resultaat. 

Is afvallen je doel? Focus dan op gezondheid…

Mensen denken vaak dat als ze willen afvallen, dat sport dus de oplossing zal zijn. Dit is ook uiteraard belangrijk voor je gezondheid maar als je bedenkt dat je voor het verbranden van 1 kg vet 12 tot 15 uur intensief moet hardlopen is dit dus niet de meest effectieve manier.

Focus vooral op gezondheid en creër een goede balans in voeding, Ebook Personal Trainingbeweging en rust/ontspanning. Goed resultaat en een slank en energiek lichaam gaat enkel op als je in deze 3 een goede balans in vindt. 

Leer dus vooral hoe je je leefstijl goed indeelt. Zorg dat je voldoende beweegt, zorg dat je een vorm van krachttraining hebt in de week. Dit kan eventueel d.m.v. Bodytec. Zorg dat je de voedingstoffen die je lichaam nodig heeft ook daadwerkelijk bnnen komen, zorg voor voldoende ontspanning en een goede nachtrust. En als laatste: Geef het ook vooral de tijd. Iets wat je al je hele doet kan je niet in een paar maanden helemaal omgooien. Blijf tijd investeren in je gezondheid om echt op de lange termijn grote stappen te maken.

Wanneer je dit allemaal voor elkaar weet te krijgen zal je er uiteindelijk een energiek, slank en klachtvrij lichaam aan overhouden. 

Ga terug naar overzicht

Lees ook andere artikelen die wellicht nuttig voor je kunnen zijn:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *