Bodytec resultaten

Bodytec resultaten en ervaringen

De Bodytec resultaten zijn al vaak merkbaar na 1 training bij mensen die lichamelijke klachten ondervinden. Met name bij rugklachten zijn de klachten vaak al binnen enkele Bodytec trainingen aanzienlijk afgenomen. Hoe komt het nou dat je met een workout van slechts 20 minuten zo snel resultaat hebt?

Hoe komt het dat de Bodytec resultaten zo snel merkbaar zijn!

Wanneer mensen rugklachten, gewrichtsklachten of andere lichamelijke klachten ondervinden, zijn deze mensen vaak ook erg laag belastbaar omdat dit juist pijn doet.
De beweging die we moeten maken om het lichaam sterker te maken kunnen we vaak moeilijk maken waardoor we eigenlijk ook gelijk vast lopen. Met Bodytec training hoeven we niet met zware gewichten of ander soort weerstand te werken om de spieren te trainen. Ook hoeven we geen grote bewegingen te maken. Met deze elektronische spier stimulatie kunnen we ons lichaam zwaar en zeer veilig trainen zonder het verder echt te belasten.

Train alle spieren tegelijkertijd in 20 minuten!

We trainen vanaf de éérste training alle spiervezels in ons lichaam. Normaliter is het pas na enkele maanden mogelijk om alle spiervezels daadwerkelijk te trainen omdat we dit gewoonweg nog niet aankunnen met een ongetraind lichaam.
Met deze full body workout van 20 minuten trainen we dus alle spieren, ook de dieperliggende die normaal moeilijker te trainen zijn. Vanaf training 1 zullen we ook al bezig zijn met spieropbouw en zullen spieren beter gaan samenwerken.

Met Bodytec training kunnen we heel doelgericht trainen. We kunnen per spier groep instellen hoe zwaar de intensiteit is.
We kunnen er voor kiezen om de gewrichten en pezen te ontzien, of juist te belasten. Zo kunnen er er intensieve kracht training van maken of juist het spier uithoudingsvermogen trainen. Daarnaast kunnen we de doorbloeding stimuleren waardoor we het bindweefsel aanzienlijk verbeteren.

Persoonlijk en doelgericht voor een optimale Bodytec resultaten:

Met EMS (Electro Muscle Stimulation) training van Miha Bodytec kunnen we dus bij ieder individu heel specifiek en doelgericht aan de slag. 

Bij ons staat resultaat op nummer 1. Wij kiezen er dan ook persoonlijke begeleiding en kiezen er bewust niet voor om meerdere mensen tegelijkertijd te trainen met de Bodytec. Wanneer je hierin 1:1 wordt begeleid, kunnen we heel specifiek gaan werken aan je doelstelling en kunnen we resultaat garanderen.

Wil je graag lezen wat de ervaringen zijn van mensen die bij ons getraind hebben? Dan verwijzen we je graag naar onze recensies 

Ga terug naar overzicht

 

Bodytec Resultaten

Lees ook andere artikelen die wellicht nuttig voor je kunnen zijn: